Julpynta

Godmorgon alla. Hur har ni det?

Idag tänkte jag skriva lite om julpynt,

Jag brukar sällan julpynta i den rätta bemärkelsen utan vill hellre vinterpynta. Mycket vitt, grått och natur. Mycket ljus, dofter osv. Det är jul för mig.

Är inte för alldeles för mycket rött och för mycket tomtar och småplock överallt. Var det förr, men det stressar mig så enormt mycket.

Till det då man inte har små barn så kan man ha lite mer vuxet pynt.

För ett tag sen var jag på Gekås ( häng mig inte nu) och hittade den här där. Fastnade direkt, och tyckte den var så fin.

Valde den med snögubbar framför tomtar, och finns tre lägen på den. Helt lugnt, med snöfall som drivs av en liten motor, och tredje läget som har har julmusik på det. Det läget kommer inte vara på så mycket kan jag lova.

Visade sessan den sist hon var här, och hon var helt fascinerad av den. Satt hur länge som helst och bara tittade och då jag satte på musiken var lyckan total. Som jag ångrade att jag inte köpte en till åt henne. Nu är det inte läge att åka dit, och till det priset får man knappt något liknande i vanliga affärer.

Hur tänker ni runt julpyntet i år? Ser många som börjar så mycket tidigare, och flera går all in, något dom inte gör i vanliga fall.

Vi vill ha in det vi känner igen i den normala världen, och just julen är något vi kan ta in i våra hem trots social distansiering.

Nästa helg kommer mitt vinterpynt upp hemma hos oss iaf.

kramar Madde

  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Här kommer adventssaker upp till advent och pyntet till lucia så brukar det vara . Förr skulle granen alltid in dagen innan julafton men de senaste åren har den åkt in till lucia för vi varit i säeln runt jul och nyår. Jag har också köpt lite julsaker redan

kamillaskamera.com/
Madelena
Madelena,
Stakarna kom upp till advent, sen pyntade mina föräldrar dagen innan julafton då vi hade lagt oss då jag var liten. Det var så spänt att se hur det blev. Samtidigt var det lättare då mamma alltid var hemmafru. Jag jobbar oregelbundet så får ta det då jag är ledig. För mig är december julmånaden som avslutas med julhelgen.
nouw.com/madelena
Annica,

Nä.. Här pyntar vi inte före den 22 december. 😊 Tradition sedan jag var liten - då min lillebror fyller år den 22 dec. Han skulle få ha sin födelsedag fri från julen.. 😉 Och sedan var det jul med pynt, bakning och allting. Och den var över innan den 30:e just pga då fyller min andra bror år.. Haha.. :p

annica.me
Madelena
Madelena,
Vi alla har våra traditioner. Julen åker ut direkt efter nyår hemma hos oss
nouw.com/madelena
fighterwomen85
fighterwomen85,

Loket var jättefint 🚂❄️😃.

Här advents pyntar jag runt 1: advent. Då är det ljusstakar, gardiner å lite dukar. Sen julpyntar med tomtar å så två veckor innan jul kanske. Beror på hur Mkt för beror på om vi ska va hemma under jul. Så det är det hänger på gällande julpynt här hos mig 🎄🌟🤶🎅😊.

Hoppas du har en bra torsdag! 🤗

nouw.com/fighterwomen85
Madelena
Madelena,
I år kommer jag nog göra allt lite mer, Vi skyller på det där lilla viruset va?
nouw.com/madelena
fighterwomen85
fighterwomen85,

Okej. Det tycker jag att vi gör 🤗

nouw.com/fighterwomen85
Elina,

Det kommer nog komma upp pynt hos oss nästa vecka med! Det känns som en bra grej att roa sig med under dessa tider 😊

detkaosvikallarvardag.com
Madelena
Madelena,
Tror att många känner så. Vi pyntar aldrig så tidigt annars
nouw.com/madelena
Yasminegill
Yasminegill,

Håller verkligen med dig om pyntandet. Massa ljus grått och vitt ska det vara samt några söta tomtar. Barnen vill ha julgran så en äkta sådan kommer men i början på december nångång

nouw.com/yasminegill
Madelena
Madelena,
Jag vill ha en äkta, min man vill inte ha någon alls. Kompromissen blev en plast.
nouw.com/madelena
myweightgoals
myweightgoals,

Fina saker! ❤ Jag börjar pynta till första advent jag. Tycker det räcker med det. Många börjar ju så tidigt och tsr bort allt dagarna efter jul ju. Det förstår inte jag riktigt. Men vi alla är ju olika. 😀

nouw.com/myweightgoals
Madelena
Madelena,
I vanliga fall är det första advent här med. Tyvärr jobbar jag den helgen, och som läget ser ut hemma jobbar mannen hemifrån på dagarna och jag jobbar kvällar. Kan inte greja hemma då
nouw.com/madelena
Josefine,

Åh jag älskar att julpynta! Kan julpynta redan nu men min sambo tillåter inte mig riktigt då han inte gillar julpynt lika mycket som jag.

www.devote.se/josqvistt
Madelena
Madelena,
Den diskussionen har vi också. Ser att många julpyntar redan, men kan det vara att man vill hänga upp sig på något som är normalt?
nouw.com/madelena
LIfeBySofie
LIfeBySofie,

Gud så fin den var. Många är på ullared nu, det är ens egna ansvar var du vill vistas och håller man avstånd och är försiktig så why not. 🙂 Minns du vad den kostade? 😊

Madelena
Madelena,
Vi har alla ett ansvar där. Då jag kom var det i princip tomt. De jag såg var personalen som plockade varor. Då folket kom valde jag att gå, så det funkade bra. Hade det varit mycket bilar hade jag vänt 😊 Gör samma sak inom kollektivtrafiken, i matvaruaffären eller oavsett vad jag ska göra 😊
nouw.com/madelena
Marie - Sweetwords,

Vi börjar inte pynta än, det blir den veckan som advent inträffar, skulle tro typ torsdagen den veckan som tidigast, men har sett att fler och fler börjar

sweetwordsbymirre.com
Madelena
Madelena,
Vi kommer köra nästa helg, Anledningen är att jag jobbar som jag gör, och att mannen jobbar hemifrån.
nouw.com/madelena
Paulina
,

Så mysigt 😊 Vad fina de var. Jag gillar inte heller för mycket pluttrigt. Räcker med en stjärna eller så för min del. Gillar det klassiska Ska köpa något nytt till lägenheten snart.