Gomorron alla. Vad seg jag är nu. Jag är alltid uppe med tuppen medans min man gärna sover ett par timmar extra.
Idag kanske jag kan acceptera det då vi var på julbord igår. Vi åkte över till Hisingen och Eriksberg för att gå till river restaurang om the Pier. Samma ställe som de på EU toppmötet åt sin lunch på.
Under tiden vi åt bjöds det på underhållning som taget från just läs wegas.
Maten, vad tyckte vi då? Allt hemlagat och även om det inte var galet mycket av allt så höll det kvalitét, och det är ju detta jag föredrar. Först hade dom dukat upp det kalla i två rum. Bra att dela upp gästerna så det inte blir så trångt. Det är egentligen det kalla som är godast såsom sill, lax och äggen tycker jag.
Då alla var nöjda med det öppnades köket upp och vi kunde hämta varmrätterna. Dom hade kalkon där som var så god. Det bara smälte i munnen på mig.
Till sist öppnades efterrättsrummen upp. Så mycket godis, frukt, äpplepaj till det mer traditionella som ostkaka och ris a la Malta. Tyvärr saknade jag äggost, men vet att det är mer Bohuslän som har det.
Servicen vi fick var otroligt bra, uppmärksamma och så otroligt trevliga. Showen, jättetrevligt inslag och precis lagomt mycket för att inte störa vår mat-ro. 23 var vi nöjda och tog färjan hem igen och strax innan tolv kunde vi krypa ner i våra sängar och sova gott.
Kram M

Gillar

Kommentarer

eswensson
,
så mysigt & gott med julbord! & kalkon som är så gott! 😍 nouw.com/eswensson
Madelena
,
Det har inte varit en naturlig del för mig, men så god den var. nouw.com/madelena
Sagaforsman
,
Så gott 😍 nouw.com/sagaforsman
Madelena
,
Det var ett riktigt bra julbord nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229