Tänkte återgå lite till det vi pratade om på mötet igår, och att viktminskning sitter till största delen i huvudet. Nu är det semestertider och det är klart vi ska unna oss massa gott. Jag är inget undantag och anser att det man måste äta gott för att orka hela vägen. Förbud är aldrig bra, inte för mig iallafall. Vet hur det blir då jag inte tillåter mig äta godis. Hur mycket jag stoppar i mig och hur ofta det händer. Nu får jag äta godis precis hur ofta jag vill då förbjudet är borta, och är nästan aldrig sugen. Vet ju att jag kan köpa precis när jag vill så då lockar det inte alls på samma sätt. Känns det igen?

Förra gången jag var med unnade jag mig champagne mest hela tiden. Så fort jag var ute köpte jag ett glas, och finns det något godare än just bubbel på en uteservering. Öppnade i princip aldrig en flaska om det vara var vi hemma, men ute. En takterass, ett glas champagne, kan det bli bättre? Tror inte det.

Till sist. Hur äter ni det jag visar på bilden? Är det glass med jordgubbar eller jordgubbar med glass? Igår kostade jag på mig det sistnämnda, och vad jag njöt. Det är precis det viktväktarna handlar om. Göra bra val utan att försaka något av livets goda.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Faronsson
,
Åh finns inget godare! nouw.com/faronsson
Madelena
,
Så galet gott. 😀😀nouw.com/madelena
Ditten_datten
,
äter oftast jordgubbarna naturella det tycker jag är godast och nån enstaka gång med glass nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229