Januaris bloggutmaning

Vad tycker jag om kungahuset? Tycker vårat kungahus är väldigt fint, och vi har varit förskonade från de flesta skandaler. Både Viktoria och CarlFilip har träffat någon av folket, och framförallt Viktoria och Daniel verkar så jordnära och naturliga. Är riktigt stolt över vårt kungahus.

Tjugonde Knut, åker julen ut. Min jul åkte nog ut lite tidigare. Känns som om vi börjar tidigare, och slänger ut julen fortare nu för tiden. Mamma satte aldrig upp granen före dagen innan och sen var allt kvar till just tjugonde knut

Har vi julgransplundring hos oss? Det har vi ingen tradition av, men vill skapa en för barnbarnen. Nästa år kanske?

Har jag något sätt att plocka in våren på? Tulpaner är nog det givna svaret. Älskar verkligen dessa vårblommor.

Sparar jag på kvitton? Nä,,, tar knappt kvitton längre, om inte det är dyrare saker eller någon man kanske behöver byta.

Nu hoppas jag att jag är ikapp på Orsakullans januariutmaning Så lätt att hamna efter, men här kommer allt på en och samma gång.

Kramar Maddekramar Madde

  • Personligt
  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer

jessica,
Jag lyckas aldrig med en hel månad så denna gång kör jag lördagar. Det är en fin utmaning hon har. Tulpaner kan vara den ljuvligaste vårkänslan <3
lchftrollet.blogg.se
Annica,
Jag önskar att kungahuset kunde få tillbaka en del av den forna "makten". Den att Kungen, som ändå är överbefälshavare får den makten som en man med sådan ställning ska ha.
annicama.com
Kamilla,
Förr var jag ganska duktig och sparade på kvitton men inte längre,
kamillaskamera.com/