Jag unnar mig gärna

Godmorgon. Dagens frågeställning var jag unnar mig gärna, och genast blev det så mycket enklare. Jag är rätt så duktig på att unna mig saker, och vill gärna ha en guldkant på livet.

Jag unnar mig väldigt gärna ett glas champagne då och då. Jag är inte mycket för alkohol, men bubblar det har jag svårt att säga nej

Unnar mig också att åka på SPA med jämna mellarum. Det finns inget jag njuter så mycket av som just dessa dygn. Helt klart en vardagslyx. Slappnar av så mycket, och älskar lugnet och den goda maten. Stillheten och att bara få vara.

Jag unnar mig en bukett blommor ibland. Piggar upp så mycket här hemma. Nu är det tulpansäsong och med all säkerhet kommer det att komma in ett antal buketter till nu under våren.

Jag unnar mig en gofika lite för ofta. Jag älskar verkligen de här stunderna med ett god kaffe och något till. Det blir lite mer sällan nu, men visst ska jag unna mig en fredagsfika på espressohouse igen.

Till sist. Jag unnar mig kvalitetstid med sessan. Jag älskar verkligen att umgås med alla mina barnbarn, och är så tacksam för varenda minut jag kan få tillsammans med dom

Finns det något ni unnar er?

kramar Madde

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer