Jag har aldrig....

Gomiddag, har precis landat i fåtöljen efter att ha ätit min middag. Var inte alls bra att jobba dag då man varit ute på årets fest dagen innan. Är inte van med detta, men allt går.

Idag är det torsdag och då är det Jag har aldrig i LMK och veckans frågeställning är jag har aldrig........ kungen.

Får svara att jag har aldrig träffat kungen, Har sett Madde på avstånd men inte kungen. Däremot skrev jag alltid brev till dom då jag var liten, och fick alltid svar. Det var inte från dom personligen, men någon där skickade alltid ett tackbrev tillbaka. Minns första gången och mamma var så nyfiken då jag hade fått ett brev med stämplar från kungahuset. Visst är det roligare med personliga brev än alla mail man får idag?

Kramar Madde

kramar Madde

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

Yela,
Håller verkligen med dig om att de är så fint med personliga brev, verkligen något jag saknar!
yela.se
Michelle
,
Ja det e ju knte jättebra o va på fest innan jobb så förstår stt du var lite seg men det kanske va vört det ?
Jessiekaos
Jessiekaos,
åhh ja saknar verkligen när man fick riktiga handskrivna brev hem när man var barn, man ahde brevkompisar, fick inbjudningar i brevlådan och riktiga kort från kompisar som var utomlands. och väldigt mycket julkort idag har man ett få tal personer som fortfarande skicka julkort till varandra med ❤
nouw.com/jessiekaos
KIrsi,
Jag har inte heller träffat kunden. Inte har jag skickat eller fått brev från kungahuset heller, men det ÄR jätteroligt med fysiska brev. När jag var ung hade jag väldigt många brevvänner. Fick flera brev i veckan. Nu har jag några internetvänner som jag ibland skickar brev till.
kirsi.se
Kamilla,
Jag skrev brev till Victoria som barn och fick också alltid svar 😊
kamillaskamera.com/
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
ja..inte kul att bara få reklam och räkningar i brevlådan men är tyvärr sällsynt med brev nuförtiden
nouw.com/stegsamlaren
sandifighter,
Rätt åt dig att må lite si så där i dag. Ja, jag surar ännu. 😂
När jag var liten ville jag gifta mig med prinsen och bli prinsessa 😍 vi är ju i samma ålder, så jag var helt säker att det skulle fungera. En kung fick jag, men han tillhör inte kungahuset 😂 han är min alldeles egna 😍
sandifighter.se