Helt seriöst. Jag blir så otroligt less på mig själv ibland. Min kamera får alltid följa med mig överallt, och även på nyårsafton. Det skulle jag aldrig ha gjort. Regnet vräkte ner och sen dess har jag inte fått liv i min kamera. Blir så trött. Har försökt allt, startade upp, bilderna jättekassa, och batteriet urladdat direkt. För mig är en kamera ett måste.

Idag köpte jag en ny på rean. Nu har jag jättedålig koll på detta med kameror men det blev en canon igen men den här gången en eos 750 D. Min förra var också en Eos och jag var så otroligt nöjd med den, och känner absolut inte för att byta. Har någon här någon erfarenhet av just den här kameran? Tipsa mig gärna.

Men nu har jag iallafall en ny kamera, och förhoppningsvis kommer mitt fotointresse tillbaka och att det blir mer och bättre bilder här i bloggen vilket jag gillar. Det är ändå ett mål jag har att inte slarva så mycket utan utveckla detta med fotona. Dvs minimalt med mobilbilder, och att jag lägger lite tid på fotograferandet.

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
men nej vad tråkigt med kameran, tur det var rea 😊 nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Så surt... onödiga pengar nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229