Jag är tillbaka

Det här blev ett betydligt längre uppehåll än vad jag hade tänkt mig från början, men nu är jag är. Tiden har bara sprungit iväg, och har haft noll motivation att skriva, men nu är jag här.

Vad har hänt under de här dagarna då? Har tappat allt då det gäller viktminskningen. Har bara ätit godis, och resultatet har blivit en total kass mage Vågen vågar jag inte ens ställa mig på. Vad vägen än säger så mår inte jag alls bra utav det. Trött, grinig och som jag skrev Kass mage. Till det har jag åkt på en förkylning vilket inte har hänt på flera år. Har varit så förskonad från det de sista åren.

Vi har firat min far som fyllde 76. med både barn och barnbarn. Väldigt uppskattat, men visst blev han trött och ville hem efter någon timme.

Sen allt annat som händer just nu, men som jag inte vill skriva ut här. Det är lite mer än vad som är ok i mitt liv kan jag tycka.

Idag står det att agera flyttkarl på schemat. Kommer bli helt ok och ett steg närmare en lösning på allt.

Men mest av allt ville jag kika in till er och bara säga hej och tala om att jag inte glömt någon av er. Samtidigt hoppas jag på att motivationen kommer tillbaka för det är trots allt detta jag tycker så mycket om. Skriva till er alla där ute.

Kram M

kramar Madde

  • Personligt

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Åh så kul att du är tillbaka! 😃 Ibland behöver man en paus 😊)
nouw.com/trisiaa
Madelena
Madelena,
Eller hur? Var så dubbel där, gjorde inget annat än tänkte på bloggen samtidigt som jag hade noll energi att skriva 😊
nouw.com/madelena
Trisiaa
Trisiaa,
Åh så kul att du är tillbaka! 😃 Ibland behöver man en paus 😊)
nouw.com/trisiaa
IP: 82.99.3.229