Godmorgon alla. Hur mås det? Här är allt på topp efter gårdagen. Hade absolut inte skött mig perfekt då det kom till maten, men någonstans hade jag nog tänkt till ändå. Resultatet då jag ställde mig på vågen på mötet igår var helt klart över förväntan. -1,7 kilo stannade det på. 3 hg kvar till min första guldstjärna och har snittat 1,35 hittills. Är så medveten om att det är ett väldigt högt snitt och inser att det inte kommer hålla hela vägen fram. Det ska det inte heller göra.

En diskussion som kom upp igår var just detta med att vara för strikt. En av deltagarna berättade just att hon var så fokuserad, så på G och så "duktig" Resultatet på vågen var inte alls som väntat då hon "skött" sig perfekt. Slutade spara på SP och vikten rasade. Det säger ju en hel del egentligen. Man måste äta sig normalviktig. Att utesluta det som "kostar" är inte en bra idé. Vi behöver både fettet och kolhydraterna för att fungera, men i normala mängder.

Jag som varit viktväktare förr har ett facit hur det fungerade för mig sist, och försöker kopiera det den här gången. Att det inte fullt ut fungerat hemma sen beror på att jag behöver stöttningen i grupp. Helt klart kommer jag fortsätta med mötena då jag blir guldmedlem igen. Den här gången ska jag inte tappa allt, och återgå till gamla vanor då jag vet hur jag ska äta för att må bra.

På kvällen hade vi bestämt att vårt fredagsmys skulle bestå av räkor. Perfekt mat för mig just nu, och skaldjur är ju "gratis". Kokade lite ägg för att bli mätt och tog väldigt lite bröd och majonäs. Det som blev lite dyrare var champagnen, men vi ska väl leva också? 3 SP per dl, och för en halv flaska 11.

Visst är det härligt att vara viktväktare? Och vem har sagt att det är tråkigt?

Kram MGillar

Kommentarer

TeamJunigarden
,
Bra jobbat 👏👏👏 jag kämpar på men nu går det långsamt. Det är väl egentligen bra så man kommer in i rutiner att äta rätt. Men lite tråkigt när det går sakta.. nouw.com/teamjunigarden
Madelena
,
Det bästa är väl om man snittar på mellan 0,5-1,00 kilo per vecka 😊 Sen går det alltid fortare i början och även jag vet att det kommer bli ett bakslag någon gång. Lycka till 😊 nouw.com/madelena
cissi25
,
bra jobbat 🌸nouw.com/cissi25
Madelena
,
Tack 😊 Känns så otroligt bra att vara igång igen. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229