Instö café. bar och kök

Även om jag inte har varit här så mycket så har jag ändå gjort lite. Häromdagen frågade min man om jag ville hitta på något efter hans jobb och kom med förslaget om att ta oss ut till instön för att äta mat.

Instön ligger på väg ut till Marstrand precis vid bron över till koön. Det är alltid mycket folk där då många ligger och solar, men framförallt många fiskare. Har jag förstått det rätt så går även en färja över till Dyrön därifrån. Känner ni till Dyrön? Kanske inte helt självklart, men Åstol är desto mer känt och de ligger precis bredvid varandra.

Själva byggnaden ser inte mycket ut för världen, och kunde inte förstå alla som pratade så gott om det. För ett ett par år sen var jag där för första gången, och blev så positivt överraskad. Finns fika, och varenda gång jag är där har det blivit att jag ätit en blåbärspaj. Egentligen är den kanske inte magiskt, men det har blivit en grej av det mest. Vi har även ätit där ett par gånger. Nu senast var jag så sugen på en fish and chips, men samtidigt vet jag att den ibland kan drypa av fet äcklig frityrsmet och det är absolut inte sugen på. Stod ett bra tag och övervägde. Valet föll på denna.

Detta kom in. Så god måste jag säga. Två stora krispiga fiskbitar. Perfekt tillagat, och även pommesen var precis så som jag önskar. Kan må lite illa av det ibland, men får man det bra är det ljuvligt gott. Precis så blev för mig. Ångrade inte alls mitt val. Mannen valde en snitzel och även han blev mer än nöjd. Rejäla portioner, vällagat och supergott. Priset då? För vad man än säger så är det viktigt.

550 kr för två huvudrätter, en pepsi, en öl, kaffe och blåbärspaj tycker jag är helt rimligt eller vad säger ni?

Visade ju framsidan, och den är ju inte så mycket att hurra för, men vill ni se insidan? Det är ju trots allt viktigast.

Vi sitter ute på en stor altan, precis vid vattnet. Det är träbänkar, och väldigt robust. Bara älskar det, och har ni vägarna förbi kan jag rekommendera det.

kramar Madde

Gillar