Lovade er tidigare under dagen att visa bilder från min jul, även om den inte är helt över ännu. Då flera i min närhet absolut inte vill vara med på bild, så får det bli utan personer här. Vi startade dagen innan julafton med en minijul tillsammans med ett av barnen och deras lilla skrutt. Åt lite mat, öppnade paket och spelade bingolotto. Kolla här vad lillskrutten kommer få. En alldeles egen Audi. Jag får minsann inte sådana julklappar. hihi. Det blir någon att svänga ner på dagis med sen, musik på hög volym och slira in där. Tuffing.

Vad julklappar det blev, detta var bara en liten del av allt som fanns. Bakom fanns en hel säck till och minst lika mycket på andra sidan. Små barn, stora paket, stora barn, små paket. För visst tar en pulka större plats än en diamantring? Hihi


Då jag jobbade innan kom jag och min man mitt i Kalle Anka och då den är färdig då börjar julen för oss. En tradition som även mina barn vill ta vara på vilket är lite kul. Åt efteråt, och det fanns så mycket god mat. Favoriten är nog sill och laxbordet, och det var just det vi stod för. Köpte på fiskbilen och vilken skillnad det blir. Min exman hade bakat bröd och även det gick åt. ( ja vi tillhör den moderna familjen där alla är välkomna hihi) Där fanns rödbetssallad, grönkålsallad skinka, kalkon samt allt det man brukar ha på det varma bordet, Det var så otroligt gott, och alla hade verkligen lagt ner sin själ i att det skulle bli bra.

Pappa hade med sig sin lilla kamphund och då mellansessan kom så var det allt som gällde. Vad intresserad hon är för djur. En bra egenskap, kan jag tycka, och strax därpå kom tomten och han hade att göra. Helt uppenbart har sessorna varit riktigt snälla, för tomten fick jobba på övertid hos oss innan han kunde gå vidare.

Vi avslutade kvällen med julklappsspel där jag fick ledljus och min man doftljus, och då småtjejerna var galet trötta blev det en relativt tidig kväll trots allt. Hoppas ni andra hade en minst lika trevlig kväll som vi hade.

Kram M

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson
,
Hej! Hoppas att du hade en supermysig julafton igår 😊 Sugen på en till julklapp? Just nu har du chansen att vinna ett hårvårdskit från Noughty Haircare i min blogg! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta 😊
https://martinaolsson.myshowroom.se/72615/julkalender-lucka-24-6/
martinaolsson.myshowroom.se
Madelena
,
Det var riktigt mysigt 😊 nouw.com/madelena
lottashullerombuller
,
Vilken härlig julafton precis som man vill ha den.
God fortsättning...
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Så lyckat 😊 Önskar dig detsamma 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229