Godmorgon alla. Hur har ni det? Har ni blåst bort ännu? Hoppas inte det i alla fall. Igår var det rena höstvädret ute. Herregud vad det blåste.

Nu har jag kört första veckan i min egna lilla utmaning, en utmaning som går ut på att jag ska lära mig att inte pressa mig allt för hårt, och bara ta det lugnt ibland. Förra veckan var väl lite av en känna på hur det var och det helt utan krav alls. Det gick över förväntan måste jag säga. De allra flesta dagarna kom jag upp i mina 10 000 steg, men inte alla. Det är helt ok oavsett. Så häftigt att säga det. Den här veckan har jag sagt att jag ska klara mina 10 000 steg för det var mitt SMARTa mål för veckan. Vet inte hur många steg det blev, men klarade mina 10 000 iaf. För mig är det rätt oviktigt egentligen. Tanken är inte att pressa mig utan att komma igång lite bara. Skönt att få känna så ibland.

Nu hoppas jag att jag klarar av det, och gör jag inte det så fortsätter jag nästa vecka. Ingen press alls.

Vad ska ni göra idag? Några planer?

Den här veckan kommer vara fullbokad som vanligt. Har en ledig dag, men har inte många minuter ledigt, mer än att få kika in till er.

Förresten, hände en sak som jag blev så glad över. Som jag säkert berättat så är jag med i en grupp på facebook, länka med kärlek och varje vecka har dom en fototävling där övriga medlemmar får rösta på det bidraget dom gillar mest. Igår var det mitt bidrag ihop med en till som blev framröstad av de andra. Blev så glad över det,

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Carolina
,
Härligt att inte sätta några krav på dig. Skönt att det går bra 😀knaset.com
Jennifer
,
Idag har det varit lugnt här. Har blåst och regnat en massa så vi har hållt oss inne 😊 missjennifer.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229