Hemma spa

Godmorgon alla. Först vill jag tacka för alla tips om blogginlägg och hjärnan går på högtryck nu. Så mycket bra tips jag fick. Nu kan jag inte skylla på ide´torka på ett bra tag iaf. Visste väl att jag har världens bästa läsare :-)

Igår då jag kom hem var jag galet sliten. Åkte iväg på ett yogapass och insåg hur galet stel jag är. Har verkligen ont precis överallt, och känner mig allmänt grinig. Behövde verkligen bry mig om mig själv ett tag och ta lite egentid. Började med en ansiktsmask, för att fortsätta ner i ett varmt bad tillsammans med lite bubbel. Det gjorde gott för denna slitna kropp kan jag säga. Låg med en inpackning i håret, och passade på att skrubba bort allt torrt på mina ben. Är en liten torris så här års, och det är nästan så det spricker. Hur kul är det då?

Klev upp och satt mig i fåtöljen i morgonrock och tittade in hos er. Då jag väl gottat till mig som bäst säger min man att det är ett gym utanför vi kan ta. Det var bara att klä på sig, och bege sig ut i en mörk kyrkogård för att slåss med dessa fantasifigurer igen hihi. Hör någon oss så kommer det snart ett gäng män med vita rockar och plockar på oss en sådan där konstig tröja med armarna bakåt :-)

Nä nu ska jag bege mig in till stan för att ställa mig på vågen igen och i grupp tala om att jag är en tjockis och har ingen karaktär så jag måste gå på möten varje vecka ;-) Nä riktigt så illa är det inte och jag gillar verkligen dessa fredagar med massor av pepp för en hälsosam och hållbar livstil

Kram M


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Hehe är det så inne än det där med pokemon =D. Samt skönt med hemmaspanouw.com/sweetwords
deveny
deveny,
Det er kjipt når alt blir smertefult. Du må ta bedre vare på deg selv. Ikke slite deg sånn ut.www.deveny.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229