Godmorgon. Har haft en fantastisk start på dagen idag. Klockan ringde 5:30 fast jag är ledig fram till 14:00, och det enbart för jag bokat in ett yogapass tidigt i morse. Det måste vara det absolut bästa sättet att starta dagen på, komma dit, väcka kroppen varsamt, mjuka upp varenda led och sen starta dagen. Jag har saknat att yoga så otroligt mycket, även om jag hellre vill ha yinyoga eller meditationsyoga. Detta passet är lite tuffare än det jag föredrar även om det är ett jättelugnt pass.

Därefter tog gick jag in på gymmet och körde lite styrka, kroppen var både varm och mjuk så perfekt att fortsätta där Då jag började var jag helt ensam inne i tjejgymmet och det kunde inte vara bättre. Klockan 8 var jag färdigtränad för idag och sen är jag redo för att ta tag i dagens måsten.

Något jag däremot saknar är en eller flera träningskompisar. Har en, men inte alltid vi får till våra tider. Saknar någon som kan sparka en där bak då man tappar lusten, någon som kan dra med ut på promenader, och som jag kanske kan peppa till att komma ut?

Finns någon i Göteborg? Promenader? Lättare pass på 24seven?

Kram M

Gillar

Kommentarer

emmakristina
,
Är också riktigt sugen på att börja med yoga! Jag är en person som har galet svårt att slappna av så skulle vara intressant att de om det skulle funka! 🤗nouw.com/emmakristina
Madelena
,

Så viktigt att kunna det. Balans i livet du vet 😉

nouw.com/madelena
Viktorhognas
,

Vad roligt med yoga, riktigt bra för kroppen!

nouw.com/viktorhognas
Madelena
,

Helt klart,, är fast

nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229