Hängde med denna godingen

Godmiddag alla. Får jag erkänna en sak? Jag har inte haft tid med er på ett par dagar. Jag har fått äran att hänga med den här godingen i ett par dagar, och då hon somnat då har mormor stupat också. Herregud vilken energi de små liven har. Hur fixar småbarnsföräldrar detta?

Då man är med mormor då måste man få bli lite bortskämd eller hur? Det är väl en mormor/farmors uppgift eller? Det är då man ska få all uppmärksamhet, och få göra massa roliga saker. För visst är det så?

Hur som helst åkte vi till liseberg ett par timmar på förmiddagen. Flera stora upplevelser. Åka spårvagn var riktigt spännande, Hon pratade hela vägen om detta med att åka buss. Till saken hör att den här lilla tjejen älskar stora bilar osv. Hon har fått åka både ambulans och brandbil... Ibland är det tur att ha en pappa som jobbar inom detta.

När vi väl kom till liseberg så började hon tjata om kaninerna. Trodde inte hon hade koll på detta, men det var det ända hon pratade om. Tror ni lyckan var stor då hon fick träffa en livs levande Lisebergskanin? Vad ungen strålade.

Hon är fortfarande rätt liten så man får inte åka allt. Hon ville åka lisebergsbanan och ni kan inte tro vad denna lilla dockan blev arg på mormor då jag nekade henne. Fick väl duga med farfars bilar då, men en stolt tjej som fick sitt körkort. Då vi skulle spela lite så visade hon upp körkortet till tjejen bakom disken.

Vi behövde lite mat i magen så vi gick till järnvägsrestaurangen där vi fick en egen kupé att sitta i. Det bästa var att alla små barn fick en egen meny och där kunde man både måla och pyssla lite innan maten kom. Hur bra var inte det då? Väntan blev inte alls lika lång då. Det är verkligen att underlätta för barnfamiljer. Efter maten fick alla barn en mjukglass och sessan ville dela med sig till servitrisen. Hur snäll är inte hon då? Såg att hon smälte där, men tackade och sa att hon redan ätit så mycket glass idag redan.

Innan vi åkte hem fick hon krama kaninerna också. Den glädjen i hennes ögon då hon fick krypa in i kaninens famn, och bara gosa in sig där. Hon ville inte riktigt släppa utan kröp tillbaka flera gånger. Det var nog mysigt att få gosa lite.

Måste jag säga att jjag hade en en trött tjej på väg hem? Trött, men så lycklig, Väl hemma så åt vi middag, och sen kröp hon och Peter upp i soffan och tittade på lite film. Då passade inte mormor alls utan det var bara Peter.

Dagen efter hälsade vi på "mossi Fia" och kusinen. Hela vägen i bussen var hon så glad, tar sin snutte och låtsat att hon pratar i telefon, först med pappa... "pappa Leah åker buss" sen med mamma "Hej mamma, hur mår du" Ett par timmars lek, och sen dags att bli hämtad av nästa "mossi" för att åka iväg och leka ännu mer. Hon får allt vara med om mycket den här trollungen under sommarlovet. Precis som det ska vara.

Kramar mormor Madde

kramar Madde

  • Personligt
  • 116 visningar

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Åh dom där mormortimmarna och stunderna är MAGISKA. En som jag känner sa till mig idag-
- Hade jag vetat att det var så bra med barnbarn hade jag skaffat dom först istället.
Hahha underbart eller hur!!
Så söt och fin det lilla trollet är. Sockersöt som mormor.
nouw.com/fnulan
Madelena
Madelena,
Du vet ju precis hur det är 💕💕💕 kan bara hålla med din vän där, och är så glad att jag är relativt ung fortfarande och orkar vara med dom
nouw.com/madelena
Fröken Rödlök ,
Jag ser det som min uppgift som moster att skämma bort min lilla systerdotter då tror verkligen mor och farföräldrar känner så också 😀
Www.frokenrodlok.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så mysigt ni haft! Klart man får skämma bort lite extra när man är mormor. Det gör jag som faster också 🙈
nouw.com/sannaevelyne
Yela,
Men vilken sötnos❤️ Låter verkligen som ni fått riktigt fina dagar tillsammans & så himla kul med en utflykt till Liseberg, de kan jag verkligen förstå att hon gillade. Önskar dig en fin helg nu också 🤗 Kram
yela.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
men vilket undrbart kärleksfullt och gulligt inlägg, man kan riktigt se hur överlycklig hon var över att få kram kaninen ❤
nouw.com/jessiekaos
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vilken sötnos 😃 Jag undrar också hur småbarnsföräldrar klarar det haha jag var barnvakt åt 4 barn i åldern 1 år - 7 år för en vecka sedan, jag var heeeelt slut på kvällen när föräldrarna kom haha
nouw.com/jenniferofhbg
Michelle ,
Va kul att hon fick åka till Liseberg , ja så klart attdu får skämmandet henne när du henne 💕
michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Sitter själv och smälter av och höra hur eran dag på Liseberg var. Du har verkligen eTT gulligt barnbarn. 😀
nouw.com/amandizan
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men åh jag förstår att hon var överlycklig 😍 så jäkla söt måste jag säga! Mysigt att få ha henne hos dig ett par dagar ❤
nouw.com/juliaelisabeth
moahhansson
moahhansson,
Så mysigt med Liseberg ❤️
nouw.com/moahhansson