Gomiddag. Då vi sagt i säkert 10 år att vi ska köpa nytt vardagsrumsbord, men det har inte blivit av. Har tyckt att det varit väldigt tråkigt att handla och har gjort massa andra saker istället Men då vår fåtölj gick sönder och jag ändå beställde en ny så beställde jag även ett nytt bord då jag ändå var igång.

Var verkligen tvungen att få fram fotobevis att min man grejade. Vi har väldigt kul åt det och skämtar jämt om att det är jag som har byxorna på hemma hos oss. Men även nu körde han den kvinnliga varianten, dvs följde bruksanvisningen till punkt och pricka. Därför det gick smidigt kanske ;-)

Mitt i allt svor han över att jag var tvungen att ha kameran framme istället för att hjälpa till. Livet är tufft för anhöriga till en influenser .

Hur ser er helt ut då? Ska alldeles strax packa ihop och åka till jobbet. 24 timmars pass och hoppas verkligen att jag får sova. Vi har ju planerat in liseberg i morgon.

Kram M

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
,
Så fint det blev!! Fiick mig dagens skratt när du skrev anhörig till influenser haha. Tack för att du fick mig till ett gott skratt! Kram nouw.com/angelicaelversson
Madelena
,
Tänkte inte på det själv, men när du påtalade det ser jag ju det 🤣 min man har ju det inte lätt. Ät inte maten, rör inte glaset, flytta på dig. Vänta.. ska bara ta ett kort nouw.com/madelena
Kamilla
,
Vilken superfin fårtölj. Så roligt med Lisenberg imorgon. Jag hänger gärna på.....kamillaskamera.com/
Madelena
,
Du är såå välkommen.nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229