Godmorgon alla. Sovit gott? Lovade ju er att visa bilder från halloween på liseberg som vi var på i fredags. Om jag inte minns helt fel så är det tredje året dom ordnar det och för varje säsong blir det bara bättre och bättre kan jag tycka. Alla dessa pumpor, de lite spöklika ljuden då man kommer in. Både vackert och lite kusligt. Parken som är rätt sig lik med olika åkattraktioner.

Bus eller godislandet där de yngre barnen. Massa paket, och paraplyer och spökpopcorn. Inget hemskt utan helt anpassat efter de minsta.

Zombieland som jag tyckte blivit lite sämre mot sist. Helt ok, men inte mer. Stod skyltar om en rekommenderad ålder på 11, ändå envisades föräldrar att ta med sig yngre barn in, och flera blev riktigt rädda och bara skrek, En som vi såg som fick panik och var smått hysterisk. Varför känner jag: Vill vi vuxna gå, lämna barnen hemma eller ta med en barnvakt som är på utsidan.

Sista delen som vi bägge gillade bäst. Cirkus Bizarr. Helt galet, hysteriskt och en hel del skumma figurer. Ni kunde läsa om det i mitt inlägg igår :-) Och nej.. min man är inte sig själv ännu.

Gillar

Kommentarer

Carro
,
Haha har en zombies ätit på din man och smittat ner honom med något?Gud vad mysigt det ser ut och hitt måste vi åka nästa år.Cuevas.blogg.se
Madelena
,
haha Ser inte bättre ut haha nouw.com/madelena
misslindhe
,
Jag var på Halloween på liseberg förra året, tyckte det var mysigt!
Får se om det blir en resa dit iår 😊
nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229