Godmorgon alla. Nu är det snart en vecka sen jag orkade göra någonting men inte förrän nu börjar jag bli rastlös. En dag hemma i vanliga fall och jag klättrar efter väggarna. Tanken var allt att jobba i helgen, men tänkte ta mig ut idag en sväng. Frisk luft kan ju aldrig skada tänker jag, utan det gör bara gott.

Skrev i gårdagens inlägg om att jag vill ta tag i detta med fotograferingen igen, och tänkte att kameran skulle få följa med. Ljuset är perfekt för det, och får då chansen att bara strosa runt och ta det lugnt. Kanske ta en fika. Det är trots allt kanelbullens dag.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe, äta en frukost och läsa min tidning. Hoppas verkligen på lite inspiration av den. Rubriken jag fastnade för var Gör stressen till din fördel. Så mycket som jag stressar kommer jag få galet mycket fördelar om det fungerar.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Josse
,
Frisk luft ör verkligen bra för hälsan. Hoppas du mår bättre snart.www.josefinemalmqvist.se
Orsakulla mamma vid 20, nu lärare & doula
Perfekt sådana dagar när ljuser är så pass bra att man kan ta med sig kameran. Det tycker jag är tråkigast med att jobba på dagtid för oftast faller ju solen allra bäst på morgonen och då är jag på väg mot jobbet :/www.saramadeleine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229