Godissug, och värk.

Godmorgon alla. Tog en rejäl sovmorgon idag igen. Min man väckte mig vid 9 just för att jag inte skulle sova bort hela dagen, Bra tänkt där av honom.

Söndag, och tänkte då prata hälsa. Som ni vet har jag gått upp i vikt och det rejält. Har aldrig vägt så mycket som jag gjort nu. Har även haft en tuff period i mitt liv och fick antidepp medicin, något jag verkligen behövde just då för att överleva vardagen. Däremot ger ju det en hel del biverkningar. Viktuppgång är en sak och en rastlöshet i kroppen mot mani är en annan sak. Bägge känner jag av. Manisk är jag inte, men har en extrem rastlöshet i kroppen. Kan inte sitta still, det kliar verkligen i hela kroppen på mig.

Får kämpa emot märker jag. Det andra, viktuppgången. Är ständigt hungrig, ständigt sugen på godis, Har haft otroligt svårt att stå emot. Det innebär att vågen pekar på tresiffrigt. För mig hälsa är det absolut inte bra. '

Till det, en galen värk, Gör ont i i typ underarmarna, spänd i ryggen, och foten krånglar. Det medför att jag inte kan röra mig som jag önskar utan att ha en galen värk, vilket medför att vikten ökar,. Lite av moment 22 där, och en nedåtgående spiral då vi pratar hälsa.

Inte så rolig läsning men där står jag just nu. Förlåt för ett gnällinlägg, men ska vi prata hälsa så kanske jag måste vara ärlig.

Nu vet jag också att jag inte bara kan sitta här och gnälla, skylla på precis allt annat. Så enkellt är det inte. Har svårigheter, har saker som talar emot mig, men fortfarande kan jag försöka ändra på det som inte är bra. Det är tuffare, det går långsammare, men det är inte omöjligt :-)

Kramar Madde

kramar Madde

  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Förstår att det är tufft men man måste välja vad som blir bäst för hela kroppen. Vad är viktigast orka leva med sig själv eller några kilon för mycket
nouw.com/stenhagenbettan
sweetwords
sweetwords,
Har du testat LCHF? det blir man ju mätt av samt sockersuget försvinner på sikt av det också =D
nouw.com/sweetwords
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Inte lätt med viktuppgång..sötsaker är ju väldigt gott..fast har du testat torkade fruktbars som finns på lidl..de är väldigt söta & goda & ganska billiga..finns i rätt många olika smaker & innehåller bara frukt, inte jättenyttigt..men kanske en ide att variera mot de andra sötsakerna..
nouw.com/stegsamlaren
photoemmz
photoemmz,
Du är så stark som pratar och skriver om detta som många inte vågar. En stor inspirationskälla
nouw.com/photoemmz
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hoppas verkligen att det blir bättre med tiden <3
nouw.com/frökenrödlök
shazi
shazi,
blir så sugen
nouw.com/shazi
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag har samma problem jag med vikten men jag kämpar vidare
nouw.com/2barnsmammaochfru
LIL' BABUSTYLE,
Åh, det där är inte alls lätt med medicin och vikt och biverkningar. Tar själv ångestmedicin, men det är typ den enda jag kan ta som inte har viktuppgång som biverkning. Jag har på "recept" att jag inte får ta såna mediciner, skrivet av dietist just för att jag ska ner i vikt. Men jag, precis som du, går bara uppåt i vikt. Himla tråkigt när man verkligen vill göra allt för att må bra. Men man får välja mellan två dåliga saker. Jag hoppas verkligen du mår bättre snart, fina du!
devote.se/babustyle
Jessiekaos
Jessiekaos,
verkligen svårt att stå emot vissa saker när man blir sugen. När jag är suget på något jag vet ja inte borde äta brukar ja tänka att jag skjutter på det vill säga att ja får ta det nästa dag eller så och så försöker jag tänka på något annat sen unnar ja mig det när jag sagt ja fick ta det. Om inte suget då har försvunnit vill säga. tanken jag tar det sen, tycker jag funkar väldigt bra på mycket att just kontroller sina impulser 💕
nouw.com/jessiekaos