Vilken helg det blev. Full fart från jag slutade i fredags förmiddag till igår kväll. Kul, men nu är jag allt bra trött.

I lördags hade vi glöggfest och som vanligt tar vi fram alldeles för mycket mat. Nu kommer vi leva på ost i flera veckor framöver, men vad gör det? Inser att våra vänner äter och dricker alldeles för lite, för allt är alltid kvar, samtidigt vill man ju att det ska räcka till alla. Det bjöds på glögg, pepparkakor, ostbricka, och även någon irish slank ner. Pratades ett bra tag, och så kul att några vänner jag knappt umgåtts med på fem år kom upp. Det är alltid lite extra kul även om vi alltid uppskattar alla som kommer hit.

Jag la fram kameran för tänkte ta lite bilder, men fattar inte vad som hände, men glömde totalt av det.

Något jag gillade lite extra i min dukning var den båtformade skålen vi köpte i Polen och fyllde den med twist och lindorkulor. Gillar då det ser mycket ut utan att det nödvändigtvis behöver vara det, och det lyckades vi med här. Måste vara ett av de bästa inredningsköpen vi gjort. Så snygg, så praktiskt.

Fick en hel del fina presenter utav våra gäster då dom kom också. Hyacinter, så som jag älskar de blommorna, tryfflar, kotteljus ( perfekt julpynt och användbart) och till sist kom min pyssliga väninna med en egengjord ljusinstallation. Så otroligt fint och kommer visa det lite längre fram

Kram M

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
,
Madelena
,
Det var så trevligt 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229