igår var det årets glöggfest igen. Är så glad att jag fick till det efter allt som har hänt, och att så många kunde komma. Det är ju trots allt fullt upp den här tiden på året för väldigt många.

I år bjöd vi på ostbricka, tunnbrödsrullar och baconlindade dadlar. Till det glögg, öl, vin och drinkar. Vi hade hoppats på att lite mer skulle ta slut, men riktigt så blev det inte. Av någon konstig anledning serverar vi alltid för mycket, och äter rester i flera dagar efteråt. Tur vi har fikagäster i eftermiddag :-)

I år hade vi önskemål om en quiz, och naturligtvis uppfyller vi våra gästers önskemål. Sen att vi älskar quiz gör ju inte saken sämre tänker jag. Tyvärr går jag allt för sällan på det, men det får vi väl ändra på? Något lär man sig alltid, och även om det sällan går bra för mig så är det fortfarande så kul Kanske ska bli årets nyårslöfte, Ett quiz i månaden? Väldigt många stället har quiz här i stan och man har flera dagar att välja på vilket är så kul.

Måste även visa alla fina presenter vi fick av våra fantastiska vänner. Så mycket fina, juliga och bra att ha saker. Till det, så mycket gott att stoppa i munnen. Så återigen, ett stort tack till alla som kom igår.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Carolina
,
Men åh vad mysigt Och så mycket gott!😍nouw.com/carolinakatjasusanna
Madelena
,
PetraElisabeth
,
Åh låter som en underbar kväll! Vad roligt att ni hade så trevlig och att så många kunde komma 😃 Jag älskar också quiz // Petra Elisabeth nouw.com/petraelisabeth
Madelena
,
Blev jätteglad över detnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229