Godmorgon. som vanligt är jag uppe med tuppen. Redan vid vaknade jag och kunde inte somna om. Jag har följt Kamilla under lång tid, och ett återkommande inlägg hon har är FFF. Dvs Fredagsfika Fredagsfokus och Fredagspresent. Bara älskar dessa inlägg, och nu tänkte jag sno konceptet. Hoppas det är ok ?

Fredagsfikan som vanligt glömmer jag att ta kort, men det blev en kaffe och solskensbulle på espressohouse. Dessa bullarna är ju så galet god, och får passa på innan jag börjar köra igång igen. Som jag skrivit tidigare har jag ökat rejält i vikt, och det är farligt för min hälsa, men det kommer i ett annat inlägg.

Fredagsfokus Det var då man skulle fokusera på något viktigt. Just idag hamnade fokuset på mig själv då jag kostade på mig en klippning. Går var tionede vecka och igår var det dags igen. Älskar den stunden, inte kunna göra något annat, utan bara vara här och nu. Sen måste en av de bästa sakerna vara att få håret tvättat? Kan inte bara vara jag som tycker så mycket om det.

Fredagspresent Nu skulle väl en egentligen vara till mig eller? Får jag tänja lite på det? Köpte en helt fantastisk mugg till min man, citat från Astrids Lindgrens Karlsson på taket. Den där lite hemska varelsen egentligen, men med en härlig självkänsla. En kollega sa att hon bara älskade just Karlsson då han är precis som vilket barn som helst, men det blir konstigt då det är en vuxen man. hur som helst fick min man en mugg med texten Jag är en vacker, och genomklok lagomt tjock man i mina bästa år. Tyckte citatet är fantastiskt. Eller vad säger ni?

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
,
Jag gillar också dom inläggen hon skriver och det är ju kul att du börjar ta efter också. Fin mugg din man fick😊nouw.com/amandizan
Jeliza
,
Åh jag gillar också Kamillas FFF, så himla kul att du börjat också! Är så fint att unna sig och fokusera extra på sig själv💛jeliza.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229