Första middagen

Gokväll. Tänkte dela med mig av kvällens middag som jag åt. Det har varit otroligt svårt att hålla sig till sp då vi varit på resande fot och fått ta det som erbjuds. Middagen däremot var jag extremt nöjd med. Åt deras lokala specialitet espada. Tydligen en galet ful fisk som serveras med sås av passionsfrukt och banan. Väldigt speciell smak på rätten, fisken smakade inte så mycket, men frukten gav en sötsur smak. Guiden sa att man ska äta den innan man ser fisken. Svart, slemmig med stora utstående ögon och vassa tänder. Kan nog hålla med. Fick tre stora bitar och orkade inte alla. Otroligt mättsam vit fisk. Till det fick man välja tillbehör och tog en liten grönsallad. Fick så mycket. Gott men annorlunda.

Min man beställde in cappuccino och en efterrätt att dela på. Valet föll på tiramisu. Tallriken ni ser är en stor mattallrik och den täckte hela. Så otroligt mycket. Tur vi delade på den. Så dubbelt att äta, men måste ju leva trots att jag är mitt i en livsstilsresa. Måste ju leva, men får välja. Dela på efterrätten, bara fisk och sallad till huvudrätt. Vatten till maten, och i morgon lite bättre val om man ser helheten. Hur tänker ni då ni reser? Släpper ni allt, håller ni stenhårt, eller försöker ni hitta en medelväg?

Till sist måste jag få bjuda på en bild på min man. Han ser ut som ett barn som blev påkommen med handen i kakburken, eller ska vi säga som en vuxen man med näsan i ölglaset? 😂😂😂😂😂😂
Nu ska jag lägga mig, för klockan ringer tidigt i morgon med. Vi har bokat en busstur runt på ön och då vill vi vara alerta.
Kram M

kramar Madde

Gillar

Kommentarer