Godmorgon alla. Hur mår ni? Här är det rätt så bra, Supertrött, men det går. Bor på jobbet just nu, men så blir det ju under semesterperioderna. Vi bör vara ordinarie personal inne varje dag vilket är jättebra. Nu är våra vikarier grymt duktiga så jag ska inte klaga, men visst blir det lite annat med ordinarie.

Men nu skulle jag inte skriva jobb utan om att förnya sina äktenskapslöften. Har någon av er gjort det? Jag funderar på att vi ska göra det då vi firar 10 år som gifta, och tror att det kan vara bra att påminna sig om varför man fortfarande håller ihop. Det är så lätt att fastna i gamla hjulspår, och bara köra på. Nu är det ett litet tag kvar ännu, så egentligen har jag ingen brådska att planera, men det är samtidigt så jag fungerar. En så stor händelse måste vara noga planerat. När vi gifte oss hade vi 7-8 månader på oss, och det var nog rätt lagom, men samtidigt så fanns det ju en mall för hur allt skulle gå till då det kommer till ett vanligt bröllop. Här har man mer fria tyglar.

Ska man gå till kyrkan och göra det? Få ännu en välsignelse? Ska man göra det i en vanlig lokal utan att ha någon speciell som hjälper oss? Kläder? Festen? Vilken tema? Som ni ser är frågetecknen många. En sak kan jag ju säga. Det kommer aldrig komma upp i nivån vårt bröllop, en fest som var så nära på perfekt som det bara kunde bli. Det varken jag vill eller kan göra om så nu får det bli något annat. Var inne på ett tema hur våra 10 år varit.

Mycket att fundera på, och tänkte fråga er. Har ni några tips? Har ni varit på en sådan tillställning? Vad var bra? Vad var mindre bra tyckte ni?

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
,
Så roligt och kul att förnya löften! tror jag också hade gjort det om jag hade vart gift 😍😍 grattis ❤️nouw.com/paulinasjoberg
jennifermarie
,
Skönt att ni har duktiga vikarier 😃nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229