Förnya sina löften

Godmorgon alla. Hur mår ni? Här är det rätt så bra, Supertrött, men det går. Bor på jobbet just nu, men så blir det ju under semesterperioderna. Vi bör vara ordinarie personal inne varje dag vilket är jättebra. Nu är våra vikarier grymt duktiga så jag ska inte klaga, men visst blir det lite annat med ordinarie.

Men nu skulle jag inte skriva jobb utan om att förnya sina äktenskapslöften. Har någon av er gjort det? Jag funderar på att vi ska göra det då vi firar 10 år som gifta, och tror att det kan vara bra att påminna sig om varför man fortfarande håller ihop. Det är så lätt att fastna i gamla hjulspår, och bara köra på. Nu är det ett litet tag kvar ännu, så egentligen har jag ingen brådska att planera, men det är samtidigt så jag fungerar. En så stor händelse måste vara noga planerat. När vi gifte oss hade vi 7-8 månader på oss, och det var nog rätt lagom, men samtidigt så fanns det ju en mall för hur allt skulle gå till då det kommer till ett vanligt bröllop. Här har man mer fria tyglar.

Ska man gå till kyrkan och göra det? Få ännu en välsignelse? Ska man göra det i en vanlig lokal utan att ha någon speciell som hjälper oss? Kläder? Festen? Vilken tema? Som ni ser är frågetecknen många. En sak kan jag ju säga. Det kommer aldrig komma upp i nivån vårt bröllop, en fest som var så nära på perfekt som det bara kunde bli. Det varken jag vill eller kan göra om så nu får det bli något annat. Var inne på ett tema hur våra 10 år varit.

Mycket att fundera på, och tänkte fråga er. Har ni några tips? Har ni varit på en sådan tillställning? Vad var bra? Vad var mindre bra tyckte ni?

Kramar Madde

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Tycker det låter som en toppen idé att förnya sina löften! Vad romantiskt
nouw.com/photoemmz
MissJohansson
MissJohansson,
Jag tycker att det är så fint att förnya sina löften, det symboliserar endast en hyllning av kärleken till varandra enligt mig. Så fint! Kram! ❤️
nouw.com/missjohansson
Just sådant här har jag ingen koll på är inte gift själv, och har heller inga planer på saken men jag tror du kommer få så många tips 😊.
Gällande vikarier är det absolut bra att de finns, men sen är det som du skriver skönt när det är ordinarie man jobbar med också, för ansvaret ligger ju på ett annat sätt på en själv när det är vikarier på plats för sina kollegor.
www.saramadeleine.se
Kamilla,
Vi pratade om det för 10 - 15 år sedan då vi hade en kris men maken tyckte det var larvigt så det blev inget av tyvärr.
kamillaskamera.com/
Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Ni ska göra exakt hur du vill 😊 i kyrka eller vid en strand eller så 😊
nouw.com/dajsiiiy
Jennysvardag,
Så roligt att ni vill förnya äktenskapslöftena. Ni skulle ju kunna göra de på en plats som ni både tycker om. Jag har ingen kunskap hur det går till 🙈
jennysvardag.se
Fröken Rödlök ,
Det tycker jag verkligen att ni ska göra. Vad romantiskt 😀 jag planerar stt också göra det men får nog gifta mig först 🤣
Www.frokenrodlok.se
Petra,
Vilken fin och romantisk tanke att förnya Era löften! Jaf hade kört på om jag var gift! Alltid kul att få fira 😊
www.pellasinspiration.se
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Så roligt och kul att förnya löften! tror jag också hade gjort det om jag hade vart gift 😍😍 grattis ❤️
nouw.com/paulinarodhe
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Skönt att ni har duktiga vikarier 😃
nouw.com/jenniferofhbg