Godmorgon alla. Hur har ni det? Redan tisdag och har ännu inte skrivit om överraskningsfesten vi hade får vår pappa i helgen.

Ingen av oss har överflöd med plats, och vi blir ofta rätt många då vi träffas allihop så vi hyrde lokalen vi har i föreningen. Dels finns det gott om plats och dels så stör det ingen om man pratar på för mycket. Det är hur bra som helst om ni frågar mig. Kostnaden är minimal också så det är inget man går under på.

Men nu kanske jag ska komma till det som var syftet med inlägget. Pappas kalas. Jag hade bjudit hem honom på middag i lördags, och sagt att han kunde sova över ifall han ville ha en whisky. Det blev rejält uppskattat även om han nog misstänkte något. Det han missar är att vi är rätt duktiga på att ljuga i vår familj något som kan vara både bra och dåligt. Syrrans ena pojk fyller år samtidigt, och brorsan hann absolut inte komma upp till Göteborg, stressad som vanligt. Han försökte luska med mig, och jag svarade samma. Försökte med vår kusin som inte visste något vilket inte var en lögn just då, för hon visste ingenting.

Så när han kom hem till mig gick vi raka vägen ner till lokalen och där möttes han av barn, med respektive, barnbarn med respektive samt några av den yngsta generation med bebisar. samt vår kusin med man. Även om han misstänkte något blev han väldigt ställd av att se oss alla där. Vi åt kallskuret med frukt, ostbricka med lite grönt samt kaffe, tårta och lite gott till kaffet. Väldigt lugnt då den som är mest party av oss är jag, och ni som känner mig vet att jag stupar i sängen tidigast jämt.

Men det viktigaste var trots allt att födelsebarnet fick en bra eftermiddag, och att han var nöjd

Kram M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229