Godmorgon alla. Sovit gott? Inatt sov jag som en stock, men det kanske behövdes efter gårdagens natt då jag hade jättesvårt att sova. Igår var även dagen så min man blev ett år äldre och även om det inte blev ett stort firande så fick han lite paket då han kom hem från jobbet. Hade verkligen ingen fantasi så körde med säkra kort den här gången. Presentkort på si-fi bokhandeln och en presentförpackning på rituals. Det är något han verkligen önskar sig, så visst blir det bra.

Då det är fotbolls-VM är det galet svårt att hitta på något, men vi tog oss ner till city för att se första kvartsfinalen. Första halvlek på posthotellet med lite bubbel, andra halvlek med en bit mat på John Scott. Avslutade kvällen med efterrätt och kaffe på Espresso house. Ska vi kalla det för en variant på 3 rätters haha?

Det som är så roligt är att det verkligen är fullt överallt. Folk överallt, fullt överallt. Fotbollen och värmen gör något med oss. Klockan var bara runt 17 då vi kom ut, ändå satt folk i solen med en öl eller ett glas vin, umgicks och var glada Detta livet passar mig perfekt då jag är så galet kvällstrött, men ändå vill komma ut lite.

Kram M

Gillar

Kommentarer

prinsessapavift
,
Kommer att få abstinens big time när VM är över... 😱😱⚽️⚽️nouw.com/prinsessapavift
Madelena
,
Är det då vi ska njuta av guldet?nouw.com/madelena
Amanda Persson
,
kul att gå runt till olika ställen 😊 kram!aperssons.se
Madelena
,
Ja det var trevligt 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229