Gomiddag. Fattar inte vad som hänt egentligen, men jag sov till 10:40. Tror aldrig att det har hänt. Fick lite stresspåslag då jag skulle träffat en väninna idag och gått ut och gått i morse. både hon hon och jag är morgonpigga så fick lite dåligt samvete då jag hörde av mig strax innan 11. Hon förstod och tyckte nog jag behövde den här sömnen. Tack finaste för förståelsen.

Vi har haft ett tufft år, och nu börjar allt vända. Är så överväldigad över detta, men samtidigt, har så svårt att tro på allt ändå. Behöver bekräftelser på precis allt och vill inte ta ut någon glädje i förskott.

Något jag inte pratat om lika mycket här är mitt intresse för det vi inte riktigt kan förklara ännu. Det vi till vardags kallar spöken och det övernatuliga. Jag tror stenhårt på detta med energier, men har lite svårare att tro på folk som ser spöken precis överallt. Tror inte på att man kan locka fram det bara Många ser saker som jag absolut inte kan se, även om jag önskade att jag kunde det. Är en skeptiker, även om jag upplevt saker som jag inte har kunnat förklara

Något jag däremot känt stor tillhörighet till är just det vi kallar änglar. Såg min skyddsängel för många år sen. Tanken var nog inte att skrämma mig, men fick verkligen panik. Sen har jag mer fått tecken på det. Inget skrämmande utan mer finare saker.

Igår kväll läste jag mer om detta med änglar och bl.a skrev en att vi kunde locka fram tecken ´,T,ex ställa en fråga, och tänka på den. Frågan måste vara mer åt det positiva hållet, och tänkte på en viktig fråga som tagit mycket energi ett tag. Skulle det gå vår väg skulle det vara något som inte stämnde med ljuset på första bil jag mötte påväg hem. Trodde absolut inte på detta, men på första bilen såg det ut som ett ljus inte funkade, Då den kom närmare såg jag att jag hade fel. Trodde att jag ville se detta, men ställde då frågan om jag såg rätt. kör ut på motorvägen, och bilen framför mig har ett bakljus som lyser mycket starkare än det andra. Där insåg jag att svaret var ja på frågan jag ställde.

Det här var så galet tydligt så jag kunde inte ta fel. Till saken hör att inga andra bilar hade fel på något lyse på resten av vägen.


Är det flummigt? Lite kanske, Förstår om många anser att jag är konstig, men något finns som vi inte kan förklara, och jag vill fortsätta utforska detta.Har ni varit med om något konstigt? Något ni inte just då kan hitta en förklaring till? 

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Jag är tvärt emot, undrar om du rökt på något 😊🤭nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
,
Hihi... Snodde lite godis ur en blommig burk bara 😂😂😂😂😂nouw.com/madelena
KIrsi
,
Som du kanske har märkt av mina blogginlägg, så är jag en sån som tror stenhårt på allt sånt där. Och än mer tror jag på varje individs personliga upplevelse vad det gäller allt. Jag tror att det finns många som känner av energiskiftningar och entiteter av olika slag, och för att de inte har någon uppfattning om att det kan vara allehanda olika entiteter, så tolkar de allt som spöken - det är ju lite den tredimensionella och fyrkantiga värld vi alla är inprogrammerade i.
Visst är det så att du har kommunicerat med dina änglar. Det är precis så den mesta kommunikationen går till. Det är inte med verbala konversationer som mellan dig och mig, utan det är med tecken - antingen såna man ber om och aktivt tittar efter, eller såna som kommer ändå. Jag ser dessa tecken dagligen, kontinuerligt. Det är de som guidar mig. <3
kirsi.se
IP: 82.99.3.229