FFF Vecka 44

Godmorgon. Lördag igen och då tänkte jag ta mina FFF. Gillar verkligen dom så mycket.

Då sessan varit här och åkte igår så fick min Fredagsfika bli en kopp kaffe i lugn och ro. Då jag ska undvika fikabröd så en slät kopp kaffe, med tända ljus. Det funkar väl perfekt eller och uppskattas så då det har varit full rulle i flera dagar.

Den här veckan fick jag min fredagspresent. Ett stort brev damp ner i brevlådan, och väntade inte på någonting, Klart man blir nyfiken då man får små paket. Det var från min kusin som ville peppa mig lite extra och fick en bärkasse med mitt namn och lite pepping. Hur glad blir man inte för dessa små gester? Det gjorde min dag helt klart

'Fredagsfokuset får bli barnbarnen igen. Dessa älskade prinsessor. Nu ville hon posera framför kameran och ställde upp sig och sa cheese. Den ungen alltså. Hur kan man älska någon så mycket? Vill inte ens släppa iväg henne och visst är Mormor Madde bara bäst? Fick även besök av en kompis på förmiddagen. Han hade väldigt kul åt att han har en mormor som kompis haha- Talade om att vi är lika gamla och snart är han där också. Bästa som finns alltså.

Kramar Madde

  • FFF
  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Men vad roigt med en present från din kusin, alla behöver peppning från nära och kära <3 nouw.com/misslindhe
misslindhe
misslindhe,
Men vad roigt med en present från din kusin, alla behöver peppning från nära och kära <3 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229