FFF

Fredag igår och då kör vi FFF. Lite annorlunda idag, men vad gör det? Vem bestämmer vad som är rätt egentligen?

Fredagsfikat fick bli fredagsbubbel. Vi hade en flaska champagne i kylen, och den delade vi på. Har verkligen längtat efter det, Som ni vet så tackar jag aldrig nej till lite bubblor. Livets guldkant helt klart.


Fredagspresenten fick bli denna som äntligen kom. Årets whiskeykalender. Vi har ju haft den ett par år, och som ni säkert känner till älskar jag provningar. För några år sen köpte jag den åt min man. Hade ingen aning om vad jag fick, men kände att förlora jag pengarna så gör jag det. Det blev en så stor positiv överraskning. Vi har alltså flaskor whiskey som ska testas varje dag fram till jul. Vi vet inte vad vi får, men då vi lagt in våra omdömen så får vi reda på vad vi druckit, och lite historia om just den. Vi har hittat många roliga sorter, inser att vi gillar sådant vi aldrig skulle dricka osv. SÅ kul med blindtester.
Fredagsfokus.... Vet ni. Jag bara satt mig i soffan hemma Tittade på startrek på netflix ( älskar serier man inte behöver tänka ) drack bubbel, och sen åt vi räkmackor till idol. Helt fanatastisk fredagskväll med andra ord. Det fick bli mitt fokus den här fredagen.

Kramar Madde

  • FFF
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Jag tycker också jättemycket om serier, det är så avkopplandenouw.com/sweetwords
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Låter so mm en bra avslut på en vecka nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229