FFF

Fredag igår och då var det dags för mina FFF igen. Gillar verkligen den tanken, och ha en dag då man fokuserar lite mer på sig själv.

Dom ringde från bilverkstaden och talade om att min bil var klar att hämta. Vilken lättnad att ha bil till jobbet nu i helgen istället för att ta bussen. Sparar ju minst en timme per väg kan jag ju säga och det säger jag inte nej tack till. Hämtade den, och åkte ut till Allum för att kika lite i affärer.

Det blev en fredagsfika espressohouse och testade deras pumpalatte. Har ni smakat den? Så galet god, en riktig godiskaffe. Inte alls nyttig, men vad gör det. Är det fredag så är det. Kan rekommendera den iaf.


Fredagspresenten blev den här boken om ayurveda Har ni hört talas om det tidigare? Enkelt handlar det om en livstil där man utgår ifrån de tre doshorna vata, pitta, och kapha och därifrån ser man vad som passar en själv.Många som håller på med yoga är intresserad av just detta och det finns ju en del band däremellan. Behöver verkligen läsa på mig betydligt mer innan jag kan skriva mer "fakta" här.

Mitt fredagsfokus ligger även där. Hitta min balans, då jag känner att hela jag är i sådan obalans så ingenting fungerar.

Kram Madde

  • FFF

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Vilken härlig fredag du fick pumpalatte låt värkligen super gottamndiz.se
Michelle
Michelle ,
Va skönt att bilen ör klar så ni kan använda den 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229