FFF

Godmorgon finingar. Lördag morgon nu och då kör vi FFF igen, Gillar det så mycket och fredagsfikan blev hemma idag. En god kopp kaffe med levande ljus och en stund för sig själv är väl inte fy skam eller? Man måste inte ta det ute varje gång för att det ska bli bra eller hur? Just nu värderar jag hemmets lugna vrå mest.

Nu tror ni att jag blivit totalt tokig, men kände att detta blev den absolut bästa fredagspresenten här kan jag och busloppan få kvalitetstid ihop. pyssla, prata, måla och leta bilder. En bättre present till oss kunde vi inte hitta. Roade oss i en timme iaf. Att se sessan glad är bästa presenten till mormor.

Fredagsfokuset blev den här lilla trollongen. Hon ska vara hos mormor och Piter ( Peter) hela helgen, och så mycket bus vi ska hitta på. Igår blev det en rätt lugn dag. Tog en promenad, åt pannkakor till kvällsmat som var önskemåltiden. Det bästa var att vi fixade den tillsammans, Hon vispade, och la i plättlaggen, men mormor fick vända på dom. Tittade på netflix, badade, och bara myste. Idag blir det nog lite mer, och vi hoppas på att regnet håller sig borta ett par timmar mitt på dagen. Annars får vi tänka om men vi har en plan B iaf.
  • FFF
  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Män va söt. En riktig liten trollunge 😊💓nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Du har en söt liten prinsessa 😊att fika hemma och bara ta det lugnt är lika bra det med som utenouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229