Godmorgon alla. Hur mår ni? Själv har jag haft en helt galen vecka och är så otroligt trött. Efter helgen kändes det som jag höll på att bli sjuk, frös, hade ont i hela kroppen mm. Avbokade mina PT pass och träffade ingen av mina små bebisar heller då jag kände att jag något är på gång, och oftast är man som mest smittsam innan.

Men nu var det inte något gnällande jag var ute efter utan något väldigt positivt. Skrev tidigare om att jag blivit erbjuden en rehabkurs, ute på ett retreat. I tisdags. var första gången för mig. Vilken fantastisk upplevelse. Först miljön. Så otroligt rogivande. Det är så otroligt vackert där ute så det finns inget mer.

Vi startade med ett yinyogapass. Jag älskar yinyoga. Så lugnt, så avslappnande. Helt klart bästa yoga formen. Lugn och harmonisk. 80 minuter i stillhet i några få positioner. Avslutade i shavasana, och vem somnade om inte jag. Kvinnan bredvid hörde hur gott jag snarkade hihi.

Meditationspromenad ute vid havet. Total tysthet, bara njuta av allt som finns. Lärde mig den tekniken för många år sedan då jag jobbade med en blind tjej. Jag kunde inte säga ser du vattnet, ser du blomman mm. Fick ställa frågan Hör du vattnet. känner du doften av blomman. Det luktar vår nu. Har ni testat det någon gång? Ställa er ute. Blunda, och känna av allt som kommer till er? Bra träning i dagens stressade samhälle. Tänk om jag förstått då att det jag gjorde var en beprövad del av stresshantering.

I dagens samhälle handlar allt om att gå fortast, längst,, lyfta tyngst, hänga mest på gymmet, osv. Vart tog det andra vägen? Men allra viktigast. Vart tog balansen vägen med styrka, cardio samt relaxing?

KramM


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229