Ett tufft uppvaknande.

Verkligheten har hunnit ikapp mig. Det blev verkligen så tydligt i helgen då jag inte orkade med någonting av träningen, inte ens saker som jag tycker har varit enkelt tidigare. Allt är tungt, kläderna sitter illa, man känner sig extremt obekväm i allt.

Sen handlar det inte bara om en utseendefråga utan minst lika mycket i en hälsofråga. Jag vill ha tillbaka orken, slippa värken, Vill kunna gå utan att det låter som jag håller på att få en hjärtinfarkt. Vill orka leka med sessorna och se dom växa upp. Vill vara en frisk pensionär.

Första bilden nyår 2015, hade precis nått mitt målvikt på 67 kg. Andra bilden, i somras och 34 kg extra.

Det är surt, och jag kan inte skylla på något annat än att jag själv ätit mig till precis allt. Det är så mycket så jag räknar med att vara i mål lagomt till november nästa år, om jag har tur.

Första delmålet är att vara på tvåsiffrigt igen, och därefter mina 10% som ligger på 91,3

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

K
K,
Jag har också dragit på mig några envisa kilon i samband ,ed min timeout. vilka stör mig som bara den. Måste verkligen ta tag i dem igen men det är ju så himla svår. Snart så ska jag lägga manken till...kamillaskamera.com/
MammaJenny
MammaJenny,
Fina du <3 Det är tufft med vikten. Jag vet hur det är. Hade vi bott närmre varandra så kunde vi hjälpt varandra. Sänder styrkekramar. nouw.com/mammajenny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229