Godmorgon alla. Hur har ni det? själv är jag så otroligt trött så jag knappt kan stå på benen. Den här veckan har verkligen varit galet tuff.Tyvärr syntes det på vågen igår, och + 0,9 blev det. Mycket faktorer som spelar in, men livet kom emellan så är det.

Den här veckan jobbar jag 3 stycken jourpass, och i vanliga fall klarar jag det ganska bra, men just nu är det tungt. Min far blev förflyttad från Östra till NÄL, och även om han trodde det skulle bli bättre av diverse anledningar så blev ingenting bra utav det. Maten var sämre, caféet sämre, och besöken färre.Gör så ont i mig att se honom så otroligt ledsen för allt som hänt. Nu ska vi bara bråka för att allt ska bli så bra det bara kan bli. Ilskan mot mig är lite jobbig att ta, men samtidigt ser jag det som ett friskhetstecken. Klart han är besviken, och förstår vad som hänt. Nu ska jag bara göra allt som står i min makt så att det här inte kommer upprepas. Flera hade sett försämringen och varenda en är så "snäll" och inte gör något. Nu gick det bra, men nästa gång kan det gå riktigt illa och det måste vi förhindra. Han kan skada sig själv, eller ännu värre, Någon annan.

Vi har fått olika förklaringar till varför det hände, men ingen vet egentligen. Han blev behandlad för hjärtsvikt, som kan bero på att han druckit alldeles för lite i den här värmen. Då medicinerna han äter är svårinställda kan det vara orsaken, eller så är det en begynnande demens. Det är tydligen vanligt ihop med grundsjukdomen han har.

Innan vårdplaneringen vet vi ingenting, och hoppas den blir av väldigt fort. Som läget är nu måste han vara under uppsikt dygnet runt.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
,
där jar jag varit alltså vaken på östra eller näl utan i vården med anhöriga och det är så jobbigt. jag kan förstå att det är mycket att apparaten funkar men den får inte gå ut över gemene man. dåliga vårdplaneringar ska man heller inte prata om.....då jag vart med om att det dyker upp människor som aldrig träffat eller sett pstienten i fråga utan bara tar för givet. Håller tummarna att allt går bra för din pappa.nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229