Under hela veckan har både facebook och bloggar svämmat över av julpynt och "alla" julbakar, pyntar fixar och jag har verkligen inte varit där. Första advent är på söndag och innan dess behöver det väl inte vara klart? Nu har vi vänner hemma på lite glögg på lördag och innan dess vill jag ha gjort lite iaf. Började så smått igår och gör lite idag innan jobb, men nu tar jag mig en paus med lite kaffe och pepparkaka. Köksgardinerna är strukna, stjärnor och ljusstakar är uppe och några tomtar har börjat titta fram här.

Hur tänker ni under julen? Är det all in eller mer sparsmakat? En period ville jag ha ett riktigt "Kalle Anka" hem men nu blir det mer ett vinterhem, med massor av ljus, vitt, grått, blommor och ett par tomtar och en gran.

Kram M


Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Så fint du gör.
Jag tänker varje år att i år ska jag inte plocka fram så mycket men när jag börjar ja då kommer allt i alla fall fram 😊
En trevlig lördag önskar jag er!
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Så lätt hänt hihi. slängde så mycket då vi flyttade för fem år sen och varit försiktig med vad som kommit in. En del som inte är så juliga i den bemärkelsen men som jag bara älskar. Bästa köpet var nog adventsljustaken med typ hjärtan som du ser på andra bilden. Den var totalt försvunnen under två jular men dök bara upp igen förra året och jag var så lycklig. nouw.com/madelena
lottashullerombuller
,
Underbart att den kom fram, så trist när saker man tycker mycket om försvinner.
Jag gillade den jag också mycket fin!
nouw.com/lottashullerombuller
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229