En sida av mig

Godmorgon finingar. Hade så svårt att sova i natt och vid tre tiden vaknade jag, vred på mig, slumrade till men vid sex gav jag upp och gick upp. Gav katten lite godis och gjorde en kopp kaffe till mig själv.

Jag pratar mycket om balans, om att inget är svart eller vitt, något jag tappat bort hos mig själv sista tiden. Jag har bara kört på, struntat i att tänka på mig själv, Jag har inte vågat slappna av då jag varit helt säker på att jag kommer braka ihop och aldrig mer komma ikapp mig. Gick på semester med dubbla känslor, och någonstans var min känsla rätt. All luft gick ur mig, hade inte lust med någonting, och är så långt ifrån redo att börja jobba som någon bara kan vara. Är konstant trött dygnet runt, tappar fokus, glömmer allt på noll tid. Tappat intresset för det jag brukar tycka är roligt, och är så osocial någon bara kan vara. Inte för att jag inte tycker om er utan för att jag inte orkar.

I somras då vi var på en roadtrip hittade vi en bokhandel, med mycket extrapriser. Bl.a hittade jag den här boken, men just då orkade jag inte ta till mig det. Däremot började jag titta i den nu och inser hur mycket kloka råd det fanns i den. Kände igen mig så mycket, och kunde bara hålla med.

Jag är en storstadstjej och många har så svårt att förstå att jag blir lugn av att titta på folk, jag mår bra av att gå utanför dörren och se människor, blir lycklig av rörelse.

Jag älskar takbarer och ett glas bubbel. Behöver inte alltid delta, men bara sitta och titta och njuta av allt runt omkring mig.

Jag har fått höra så mycket att jag borde sova då jag är så trött, att jag borde ta mig ut till landet osv, men vet ni... Det har bara motsatt effekt på mig. Ett par timmar är underbart, sen börjar det krypa i mig.

Man kan även vara trött av att ha för lite att göra, och där står nog jag. Att vila sig ur en mental utmattning är nog bland det sämsta man kan göra. Kanske därför jag gillar spinning så mycket. Bara köra, bli galet trött i kroppen och slippa tänka.

Låter det motsägelsefullt? Kanske, men det funkar för mig.

kramar Madde

Gillar