Godmorgon alla. Hur mår ni? Själv har jag åkt på en typisk manlig förkylning. Vad dålig jag varit. Helt galet. alltså. Blev riktigt dålig på lördag eftermiddag, hostade, nös. Höll i sig på söndagen efter att jag knappt sovit någonting Måndag morgon, kände mig så mycket bättre, Står upp och känner att jag håller på att svimma eller någonting. Lägger mig, och inser att jag tappar medvetandet.. Märker att jag tänker, men är inte närvarande. Vet inte hur jag ska förklara det. Har tidigare haft stressrelaterade kramper, och känner igen hur det börjar. Detta var precis så. Ca 30 minuter senare vaknar jag, går på toa, och somnar igen. Nästan 2 timmar är borta för mig.

Kollade lite på serier, och har sovit precis hela dagen igår. Febern kom, inte hög, men då jag har låg temp i vanliga fall är jag totalt utslagen av 37,5. Går det över 38 är jag riktigt sjuk.

Idag börjar jag bli människa igen, men kommer vara hemma ett par dagar extra Brukar vara duktig på att gå tillbaka till jobbet för tidigt och aldrig hinna bli frisk. Känns det igen?

Nu ska dagen fortsätta i lugnets tecken. Sova, och kolla serier på datorn.

Kram M


Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, nu lärare & doula
Men fy din stackare 😟. Förstår att det är hemskt, har astma så mina förkylningar blir så där varje gång man är helt utslagen 😟. Krya på dig!www.saramadeleine.se
Madelena
,
Det försämrar ju alltid en vanlig förkylning. Hatar att vara så här dålig. Har bara legat och kollat serier och sovit de här. Händer aldrig. nouw.com/madelena
Johaannaa
,
Så tråkigt att du åkt på en förkylning @ hoppas du känner dig bättre snart ! Krya nouw.com/johaannaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229