En dag i sportens tecken

Som vanligt är jag uppe tidigt medans min man sover en stund till. Precis som det alltid brukar vara i den här familjen. Jag är uppe tre timmar innan honom och kommer i säng tre timmar tidigare också.
Igår startade vi vår sportlördag med att gå till Glenns och titta på cupmatchen. Samtidigt visade dom liverpool så min man var så nöjd. Själv har jag inte kommit så långt ännu utan håller mig till svensk fotboll. Kanske ändrar mig? Tror inte det då fotboll är så tråkigt på tv. Tyvärr gick det inte så bra och vi åkte ur cupen. Så är det ibland. Fick i mig en riktigt god charkbricka till lunch i alla fall så jag var mätt och belåten då vi snabbade oss till nästa ställe.

Tur att det går fort att ta sig runt i Göteborg för nästa anhalt blev att möta upp vänner på Scandinavium och matchen mellan Frölunda-Brynäs. Just då det gäller hockey är inte jag och min man överens men en av oss gick därifrån i lyckorus trots allt och inte var det min man inte.
Sen är det lite kul att just Brynäs har en del fans i Göteborg och en hel del satt i deras klack. Även på gatorna fanns en del halsdukar och tröjor.

Då våra vänner bodde kvar i Göteborg över natten kunde vi fortsätta kvällen ute. Så roligt. Vi tog ett glas i hotellbaren medans dom bytte om. Jag firade med bubbel medans min man dränkte sina sorger. Alkohol kan användas till mycket hihi. Vi satt alla fyra och pratade en stund innan vi fortsatte kvällen med middag.

Vi gick vidare till La Terazza som även den låg nära där vi var. Vi alla var nog riktigt hungriga då vi kom dit och valde deras grillmix. Då ingick en köttbit som i mina ögon var så nära på perfekt man kunde komma. Något för stekt men fortfarande så mört så det bara smälte i munnen på mig. En korvbit som ändå var helt ok. Till sist... kycklingen som dom även den lyckats med jättebra. Två olika såser varav en var hot. Svetten bara sprutade på mig och hade en nära döden upplevelse. Men då de andra inte hade samma problem var det nog jag som var känslig. Så allt var precis som det brukar även då.
Efterrätten. Valde en äpple och valnötspaj med glass. Mycket fyllning och den var god. På den lite smördeg men frukten var det dominerande. Även den fantastiskt god. La Terazza har god mat även om priset är något högt. Vi har enjoy så en huvudrätt gick bort och det gjorde trots allt en del.

Tro det om ni vill, men efter middagen gick vi vidare. Både jag och min väninna som gärna går hem tidigt fortsatte till en pub där vi tog något mer att dricka samt kollade omröstningen på Mellon. Vi hade så trevligt och vad vi skrattade. Att vi inte blev utkastade hihi. Till sist. Vann rätt låt? Eftersom jag inte röstade har jag inte rätt att klaga, men juryn och svenska folket har sagt sitt, så helt uppenbart vann den de flesta tyckte om. Så fungerar demokrati.
Kram M

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

cissin84
cissin84,

skoj med hockey 😊 ja brukar vara på en del matcher här hemma i Karlstad 😊 å då kan du nog lista ut vilket lag som mitt hjärta klappar för 😉 😃 ha en trevlig söndag 😊

nouw.com/cissin84
Madelena
Madelena,
Det är roligt att gå på matcher 😁 Det var inte så svårt att gissa då det gäller lag.. måste vara Färjestaden. Följer ju inte ligan så väl då fotbollen är min stora grej men visst är det kul då det går bra.
nouw.com/madelena
prinsessapavift
prinsessapavift,

Älskar sport i alla dess former! Just nu sitter jag framför tremilen. Vad gäller fotboll har jag konverterat till HIF (Helsingborg IF) men i hockeyn är det för alltid Västerås IK som gäller. Sen gillar jag även en massa utländska lag😊

nouw.com/prinsessapavift
Madelena
Madelena,
Ja, man hittar alltid det man tycker lite extra bra om. Är ju Göteborgare och då finns ju bara blåvitt 😁 men följde allt Östersunds resa i #euroleuge.
nouw.com/madelena
Tasteofmela
Tasteofmela,

låter som en rolig dag

nouw.com/tasteofmela
Madelena
Madelena,

Jättetrevligt. De vi var med bor en bit härifrån också så vi umgås inte allt för mycket

nouw.com/madelena