Har ni köpt ett rosa band ännu? Om inte,, för det. För 30 kr är ni med och stöttar forskningen runt omkring bröstcancern som är den vanligaste cancerformen bland kvinnor. 20 st kvinnor varje dag i Sverige drabbas av just bröstcancern. Tänker inte gå in på allt, men läs gärna mer på cancerfondens sida som ni hittar här.

Många tror att forskningen drivs av skattepengar, men så är inte fallet utan det är du, och jag som skänker lite pengar i form av medlemskap, eller att vi köper just rosa produkter under oktober månad. Det kan även vara så att vi eller företag skänker pengar till just detta ändamål. Tror vi alla känner någon som drabbats av detta grymma och tack vare våra gåvor så har vår nära överlevt. 30 kr är väl vår mamma, väninna eller dotter värd eller vad säger ni?

Årets rosa band är designat av Efva Attling som själv varit drabbad av just cancer. Tycker årets band är lite kaxigt. Tillsammans kan vi besegra cancern.

Tror ingen har missat vart man köper det. Gå in i närmsta ica affär, Lindexbutik eller Apotek hjärta.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Helena
,
Nej, jag har inte köpt rosa bandet och kommer inte göra det heller eftersom de pengarna tyvärr inte går direkt till forskning för bröstcancer, utan allmänt till cancerforskning vilket givetvis är väldigt viktigt också. Jag köper hellre av banden som bröstcancerföreningarma säljer där pengarna går till forskningen, stöd åt drabbade och deras familjer. De brukar stå vid mammografienheten och i entrén på sjukhus.www.lackycorner.com
Madelena
,
I och för sig så är all cancerforskning viktig. 😊 Alla gör ju det som man känner är rätt 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229