Igår hände det, vi kom iväg på Disney on ice med lillsessan. Hade jobbar och så fort jag kom hem så var det bara att slänga sig i duschen för att hinna ner. Vi hade ingen vagn med oss så lillsessan fick så vackert promenera. Först var det väldigt spännande med spårvagnen, så mycket att titta på, så mycket folk. Vi tog oss till scandinavium, och gick in, Fullt med prylar att köpa, men vad galet dyrt det är. Brukar inte bry mig, men tyckte nog det var lite över gränsen för vad som är ok. Det kostar verkligen en förmögenhet för småbarnsföräldrar, och ser barn vill dom ha.

Hon var helt tagen av spirorna som lyste i olika färger. Då det speglade sig på golvet ville hon hoppa på de olika prickarna. Sötungen.

Då vi väl kom in insåg att vi hade fått grymma platser. De som satt på stolarna vid scen var väl lite närmare, men sen kom vi. Vi hade inga framför oss, och såg hur bra som helst. Har så svårt för avståndsbedömning, men kanske 25 meter ifrån scenen. Lite myror i byxorna hade hon nog, men det var så mycket att titta på och inte vill man missa något eller hur? Sen fick vi gå ut och springa lite i pausen, men vad gör det egentligen?

Vi var ofta och såg disney on ice då mina tjejer var små, och tycker verkligen det är så kul. Naturligtvis vill jag att de små sessorna ska få samma upplevelser. Sen får det bli dyrt för mormor, men det är väl min roll eller vad säger ni?

Kram M

Gillar

Kommentarer

deveny
,
For en herlig kveld. Det er klart at så mye glitter er stas for en liten jente.www.deveny.no
Jeanette
,
Vad roligt 👍 Vi har ännu inte sett den showen. nouw.com/lifebyjia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229