Godmorgon alla :-) Idag tänkte jag köra "det här är min dag" på bloggen. En bild i timmen och tre inlägg blir väl bra eller vad säger ni?

Som vanligt vaknar jag alldeles för tidigt och herrn i huset vill absolut inte bli störd så jag brukar ta mig en latte och kolla mina sociala medier för att inte störa. I morse blev det en vaniljlatte och det är såå galet gott.

Svea var väldigt gosig, ville inte släppa och låg på mig, på datorn och jag säger.. Välkommen allergi. Är man inte allergisk blir man av det här charmtrollet.

Tog en macka till frukost, fortfarande slappande i soffan. Borde inte äta bröd då jag vet att min mage pajar men tar allt efter nyår, då jag kör min nystart.

Som jag skrev om igår så är jag extremt stressad, och försöker dra ner på allt som kan trigga min stress. Handlingen känns som ett krav, och just nu så hamnar alltid något onyttigt i korgen. För att inte riskera det så tänkte jag handla online och bara åka och hämta upp mina färdiga matkassar. Kommer göra matlistor och följa det, allt för att minska på stressen jag har inombords.

Nästa inlägg sträcker sig till 16:00 men det kommer troligtvis bli sent då jag ska ut på roligheter om en liten stund.

Syns snart igen

Kram M

Gillar

Kommentarer

evelinalundin
,
Men vilken mysig dag. Själv står jag på haga julmarknad och säljernouw.com/evelinalundin
MartinaOlsson
,
Hej på dig! Hoppas att allt är bra 😊
Jag tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att jag just nu har en tävling i min blogg där du kan vinna din alldeles egna personliga almanacka, perfekt inför det stundande nya året ju! Vill du vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 Kram!
https://martinaolsson.myshowroom.se/126188/tavling-vinn-en-personlig-almanacka-2/
martinaolsson.myshowroom.se
Madelena
,
Tack för tipset. Gick in och är med och tävlar. Jag bara älskar personlg almanacka men just i år har jag inte köpt någonnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229