Det finns inget värre än

Det här frågan får mig att verkligen börja fundera. Finns inget enkelt svar egentligen på det. Jag lovar er att jag får fullständigt panik då äckliga skaldjur kommer nära mig.

Sen börjar jag tänka på lite större saker. Inser nog att det är då man blir sviken av de man trodde och som borde vara nära. När man har en envägskommunikation, där man inte vågar vara ärlig då någon bryr egentligen bryr sig. Där man är den ände som tar kontakt, försöker lösa saker, och tar initiativet. Det är precis dessa jag rensar ut just nu. Jag blir för sårad av detta.

Den sista saken. Det som blev så tydligt nu. Att inte kunna få säga farväl till någon nära pga tjugo personer regeln Jag förstår att vi måste stoppa smittan, Jag köper det fullt ut, men ändå. Detta är riktigt grymt. Efter detta triggas jag enormt mycket av folk som gnäller på alkoholförbjudet, och stängningen av biblioteken. Jag triggas enormt av stora hemmafester, av folk som vägrar testa sig vid symptom ( lukt och smak bortfall finns inte hos alla, och många blir inte sjuka mer än någon dag) Triggas även av vaccinmotståndare.

Nu blev det ett negativt inlägg, men just dagens ämne gjorde ju det.

Vad har ni för tankar om den här rubriken?

kramar Madde

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer