Det blev en dag på stranden

Första dagen på Rhodos och vi har bara tagit det lugnt. Vi tog osentimentalt till Elli beach och tillbringade hela förmiddagen på stranden. Så himla skönt, och så varmt i vattnet. Då jag inte har problem att bada då räder varmt. Tyvärr blir det väldigt varmt i sanden också så man springer fort ner i vattnet.

Då vi kom ner gick flera runt och erbjöd massage på stranden. Inte jättebilligt, men definitivt inga överpriser. Tog en sådan massage i Turkiet då vi var där och blev väldigt sugen idag igen. Efter lite betänketid beslöt jag mig för att ta en. 25 minuters halvkropp. Inte för att det skulle vara mysigt utan mer för det är ett nödvändigt ont. Jag har så galet ont i kroppen så jag fick hålla i mig i stolen för att inte flyga upp och nita till tjejen. Hon kunde inte ta på mig ens utan smärta. Inte bara i musklerna utan precis överallt. Flera har nämnt fibromyalgi, men vet att inte rätt triggerpunkter inte är aktiverade för den diagnosen, men kan tänka mig att symptomen är detsamma. Inte för att det skulle spela så stor roll egentligen, har absolut inga funderingar på att sluta jobba. Däremot skulle det kännas bra att kunna slänga upp det i ansiktet på många, samt en förklaring till min enorma trötthet jag lider av.

Jag har varit tveksam till den här resan, och anledningen har varit att jag varit här så mycket förr. Nu talar vi om 15-20 år sen. Älskade det, men Turkiet tog över. 2 gånger om har jag varit här ett par timmar under en dag, och varje gång har jag blivit besviken. Men den här gången. Jag är hemma. Vad jag älskar Rhodos, och måste ha bott här i mitt tidigare liv.

Nu ska jag fortsätta njuta, och mer bilder utlovas
Kram M

kramar Madde

  • 147 visningar

Gillar