Det är inte bara jag som inte klarar värmen just nu. Även min katt har det tufft hemma just nu. Vi försöker hålla värmen nere, dra ner persiennerna och fylla på med vatten hela tiden hos Svea, ändå märker man hur mycket värmen tar på henne

Hon söker kontakten med oss på ett sätt som hon inte brukar, och tror att det beror på att hon har det jobbigt just nu.

En kompis rekommenderade en portabel aircondition, Vem trodde att vi skulle behöva en här? Skulle vi köpa hus är det nog en kamin som hade varit mer intressant, och troligast att vi använder oss av.

Läste också att ingen nu levande människa har upplevt en så här varm sommar här uppe i norr, och någonstans läste jag att det var den varmaste på 260 år Många skyller på klimatförändringarna, men vi har trots allt haft en sådan här värme långt innan alla våra utsläpp. Vi får väl se om det fortsätter eller om det var en tillfällighet. Vi kanske får hit alla soldyrkare om några år. Det blir inte Grekland och Spanien längre utan Sverige man åker till. :-)

Nu får ni ha det så gott ute i värmen, själv ska jag städa på min lediga dag och börja räkna ner till semestern. 2 veckor kvar, och hoppas allt lugnar ner sig hemma och att jag får njuta lite av den.

KramM

Det är inte bara jag som

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Usch lider med djuren när det är såhär varmt :/nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
,
Lider verkligen med djuren nu i värmen, inte lätt... Godingen där.nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229