Del 6 av 10

Då ska ni få svaret på mina frågor angående skönhet.

färgar jag håret? Ja det gör jag, och gör det hos frisör varenda gång. Blir ju oftast bäst så och dom har bra grejer.

Gör jag naglar? Jag vill så gärna ha naglar och har haft det ibland. Tyvärr får vi inte ha det då vi jobbar inom vård och omsorg. Inga matrial på naglarna då.

Gör jag fransar? Det har jag aldrig gjort, Har hört att det kan förstöra, och att de vanliga kan trilla av. Har däremot färgat mina egna ibland.

Går jag på ansiktsbehandlingar? Det kostar jag på mig ibland. Har en grym salong i huset där jag bor.

Går jag på massage? Det gör jag också regelbundet. Har så ont i kroppen, och visst hjälper det att få bli rejält knådad.

Vilket schampoo använder jag? Redken som min frisör rekommenderade. Testar jag något annat blir håret alltid förstört tyvärr, Kan se dyrt ut, men är ju så drygt. Köper det kanske 1-2 gånger per år, men tvättar inte håret varje dag heller.

Går jag på fotvård? Det gör jag också regelbundet. Fötterna ska ju bära oss under hela vårt liv så viktigt.

Hur ofta går jag till frisören? Var tionde vecka blir det klipp och färg. Klockan 8 på morgonen hänger jag på låset och sen får jag min tid innan staden vaknar upp. Bra då både jag och min frisör är morgonpigga.

Målar jag mig regelbundet? Nej, men borde göra det oftare. Man ser trots allt så mycket piggare ut. Speciellt dagar då man är lite mer sliten.

Har jag gjort skönhetsingrepp? Inte det heller. Klart att det finns mycket jag är missnöjd med, men samtidigt, inget av det är extremt uppseendeväckande. Dömer ingen som mår bättre av det, och väldigt glad över att möjligheten finns. Just nu har jag inget behov av det.

Vill ni se hur jag svarar? In i morgon bitti så får ni svaret.

kramar Madde

Gillar

Kommentarer