Del 6 av 10

Då ska ni få svaret på mina frågor angående skönhet.

färgar jag håret? Ja det gör jag, och gör det hos frisör varenda gång. Blir ju oftast bäst så och dom har bra grejer.

Gör jag naglar? Jag vill så gärna ha naglar och har haft det ibland. Tyvärr får vi inte ha det då vi jobbar inom vård och omsorg. Inga matrial på naglarna då.

Gör jag fransar? Det har jag aldrig gjort, Har hört att det kan förstöra, och att de vanliga kan trilla av. Har däremot färgat mina egna ibland.

Går jag på ansiktsbehandlingar? Det kostar jag på mig ibland. Har en grym salong i huset där jag bor.

Går jag på massage? Det gör jag också regelbundet. Har så ont i kroppen, och visst hjälper det att få bli rejält knådad.

Vilket schampoo använder jag? Redken som min frisör rekommenderade. Testar jag något annat blir håret alltid förstört tyvärr, Kan se dyrt ut, men är ju så drygt. Köper det kanske 1-2 gånger per år, men tvättar inte håret varje dag heller.

Går jag på fotvård? Det gör jag också regelbundet. Fötterna ska ju bära oss under hela vårt liv så viktigt.

Hur ofta går jag till frisören? Var tionde vecka blir det klipp och färg. Klockan 8 på morgonen hänger jag på låset och sen får jag min tid innan staden vaknar upp. Bra då både jag och min frisör är morgonpigga.

Målar jag mig regelbundet? Nej, men borde göra det oftare. Man ser trots allt så mycket piggare ut. Speciellt dagar då man är lite mer sliten.

Har jag gjort skönhetsingrepp? Inte det heller. Klart att det finns mycket jag är missnöjd med, men samtidigt, inget av det är extremt uppseendeväckande. Dömer ingen som mår bättre av det, och väldigt glad över att möjligheten finns. Just nu har jag inget behov av det.

Vill ni se hur jag svarar? In i morgon bitti så får ni svaret.

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Det med fransar stämmer inte om man går till till en som kan sitt jobb. Fransarna har ju cykler och de faller ju av annars med. Att man "tror" att de blir tunnare eller färre när man slutar har snarare att göra med att kroppen vant sig vid volymen 😅.

www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Kul att få läsa dina svar. Jag har färgat håret regelbundet i 14 år men aldrig hos en frisör. Fransar är bland det bästa jag vet, man känner sig så fräsch. Men skönt att gå på massage ibland.

nouw.com/shinelikeapearl
Beccxans
Beccxans,

Jag sminkar mig nästan varje dag, känner mig både piggare och fräschare då. Däremot går jag sällan till frisören och håret det färgar jag hemma.

nouw.com/beccxans
fibrolivet
fibrolivet,

Det är kul att läsa alla svaren från alla som gått med på utmaningen - ofta svåra frågor andra gånger enkla som dessa... ja eller nej

nouw.com/fibrolivet
MrsSimson
MrsSimson,
Roliga frågor, men jag kommer nog inte ha så roliga svar! Att vara mammaledig under en pandemi ger inte så många tillfällen eller anledningar att piffa till sig, haha!
nouw.com/mrssimson
MrsSimson
MrsSimson,

Roliga frågor men för mig blir det nog inte speciellt roliga svar denna gång, att vara mammaledig under en pandemi ger inte så många tillfällen att piffa till sig, haha!

nouw.com/mrssimson
Michaela,

Tack för all inspo! Och intressanta ämnen! Här länkar jag dagens svar!! Och ska kika in hos er andra som kommentarerat och förhoppningsvis hakat på utmaningen;)

lejonberg.host/2021/05/01/100-frgor-p-10-d
Marie,

Jag kände samma som dig då jag jobbade på tandläkarpraktiken, jag ville också ha naglar då, men de skulle vara så kortklippta som möjligt och inget meterial på. jag gör också allt hos frissan

sweetwordsbymirre.com
Elina,

Vad duktig du är på att ta hand om dig själv med massage och fotvård. Borde egentligen bli bättre på det. Måla mig gör jag inte så särskilt ofta heller.
Länkar mina svar på frågorna här: https://detkaosvikallarvardag.com/2021/05/01/10-fragor-om-skonhet/

detkaosvikallarvardag.com
Amanda,

Oj vad "okvinnlig" jag känner mig jag gör inte fransar och målar mig väldigt sällan bara vid speciella tillfällen. Men ibland borde jag sminka mig de dagar då jag känner mig extra trött, man ser lite piggare ut som du säger 😊

amandizan.wordpress.com