Godmorgon alla. Uppe tidigt på jobbet, resten av huset sover, och jag väntar på att morgonrutinerna ska dra igång. Allt är förberett och vill vara lite tyst innan alla andra vaknar. Tänkte då på att säga hej till er där ute, och tänkte be er om lite hjälp.
Som ni vet var jag på boozt i helgen, och berättade nog om den där föreläsningen jag var på. Tänker inte dra allt, men en del han sa var att han jämförde vår hjärna med en dator. På hans första dator och på sökmotorn där kom en liten ikon upp som såg ut som en hund. Varje gång han sökte, sprang hunden och hämtade det han ville ha för att bli glad.
Just nu letar jag för fullt efter den där hunden, den som vill springa ner och hämta mappen viktminskning 2014. Behöver särskilt dokumenten det är roligt att träna, jag är stark, och det är bara en chokladbit som är god samt lösgodis är äckligt.
Så min fråga är. Har någon sett min hund? Har någon en hund att låna ut? Eller kan någon av er springa ner och hämta dom dokumenten åt mig? Hoppas verkligen inte att jag lagt dom i papperskorgen, och slängt dom utan att jag gömt undan dom på något smart ställe. Ja ni vet, det där stället man lägger saker och ting på för att inte glömma bort det.
Nu ska jag fortsätta kalla på hunden, och hoppas på att hon dyker upp.
#nouwautumnchallenge
Kram M

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Skulle också ha velat gå på den föreläsningen asså! 😃www.madurban.seåh
Emma Engström
,
Haha men vad rolig jämförelse! 😃nouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229