Det här svider. Har nog blundat för det allt för länge men nu är det dags att ta tag i det. Idag börjar jag min nya resa till ett hälsosammare liv Den där magen är inte allt för snygg, och absolut inte hälsosam. Som jag skrev tidigare så är mitt mål att bli just hälsosam igen. Ställde mig på vågen i morse och det var ingen trevlig upplevelse, men nu är det slut med detta.

För att lyckas behöver man mål, och det slutgiltiga kommer ligga på 67 som är det högsta tillåtna för mig enligt BMI. Mer vill jag inte gå ner. På vägen dit behöver jag ha små delmål och mitt första är att lämna 90 talet bakom mig. Men det är målet för januari.

Vad är första veckans mål då det gäller vikten då? Att vågen visar mindre än idag. Alltså inga krav på hur mycket utan mer att ta tillbaka kontrollen.

Nu är det inte bara vikten jag ska ta tag i utan även träningen. Det slutgiltiga målet är att vara aktiv naturlig. 4 dagar dagar ungefär på gymmet, dvs träna regelbundet och få in promenader naturligt. 

Då januari är över hoppas jag på 3 dagar i veckan på gymmet, och 1 *60 minuters samt 2*30 minuters promenader. Första veckan 2 gånger på gymmet samt 2*30 minuters promenader. 

Precis som sist kommer jag använda bloggen som min egen peppdagbok, Kommer skriva om med och motgångar, Kanske inspirera någon mer att börja ta tag i detta med att leva normalt sunt. 

Kommer även använda mig av det betydligt snabbare instagram så följ mig gärna där @madelena12

Kram M 

Gillar

Kommentarer

Madelena
,
Tack 😊 Det här är ju min terapi så visst kommer jag använda mig av det. Så bra att gå tillbaka och se vad man lyckats med. nouw.com/madelena
lottashullerombuller
,
Duktig du är, skulle behöva ta tag i iallafall promenader jag också. Heja dig 😍 nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Vet att det är så enkelt att säga att det bara är att börja, men inte lika lätt att göra. Börja sakta så ska du se att det kommer igång. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229