Dagens vikt

Måndag och vägdag. Den här gången gick det inte alls lika bra utan fick ett litet plus på vågen 0,2 blev det så jag har sammanlagt gått ner 3,2 kilo. 31,6 kilo kvar samt ett snitt på 1 kg i veckan, Fortfarande så går det enligt planerna vilket är perfekt då.

Vad har varit bra under veckan? Veckan började riktigt bra, och följde allt perfekt. Åt bra, och bara massa blå ploppar. Gjorde även ett vattenpass i veckan vilket var underbart.

Vad har varit mindre bra under veckan? Att det blev helg och att jag jobbade så mycket. Det innebar att hela min planering åkte. Inser att jag måste tänka mig för lite bättre och börja planera på ett annat sätt.

Vad kan jag göra bättre den här veckan? Planera, planera, planera. Helt klart är det A och O . Till det, målet på 10 000 steg. Idag är det klart och jag ska bara klara det

Vad ser jag fram emot den här veckan? Att jag har en lugn vecka, Kommer bara jobba ett pass vilket känns så galet bra. Ser också fram emot att sessan kommer i morgon. Mycket lek och bus då.


kramar Madde

Gillar

Kommentarer

jessica
jessica,
men va roligt med lit besök,det förstår jag du ser framemot ❤
nouw.com/jessiekaos
Hannas krypin
Hannas krypin,
Grymt att det går åt rätt håll! Det kände jag också när jag jobbade och samtidigt körde keto att planeringen verkligen är a och o för att man ska lyckas. Vad skönt att bara jobba 1 dag den här veckan! Njut av dina lediga dagar!
hannafialotta.blogg.se
IP: 82.99.3.229