Dagens vikt

Måndag och vägdag. Den här gången gick det inte alls lika bra utan fick ett litet plus på vågen 0,2 blev det så jag har sammanlagt gått ner 3,2 kilo. 31,6 kilo kvar samt ett snitt på 1 kg i veckan, Fortfarande så går det enligt planerna vilket är perfekt då.

Vad har varit bra under veckan? Veckan började riktigt bra, och följde allt perfekt. Åt bra, och bara massa blå ploppar. Gjorde även ett vattenpass i veckan vilket var underbart.

Vad har varit mindre bra under veckan? Att det blev helg och att jag jobbade så mycket. Det innebar att hela min planering åkte. Inser att jag måste tänka mig för lite bättre och börja planera på ett annat sätt.

Vad kan jag göra bättre den här veckan? Planera, planera, planera. Helt klart är det A och O . Till det, målet på 10 000 steg. Idag är det klart och jag ska bara klara det

Vad ser jag fram emot den här veckan? Att jag har en lugn vecka, Kommer bara jobba ett pass vilket känns så galet bra. Ser också fram emot att sessan kommer i morgon. Mycket lek och bus då.


kramar Madde

  • 78 visningar

Gillar

Kommentarer

Liw,
Det är svårt att det ska gå helt spikrakt åt rätt håll hela tiden. Totalt sätt gör det ju ändå det verkar det som 👍 Bra med 10000 steg som mål. Skönt med vattenträning, är ju skonsamt för kroppen. Kram och ha en fin vecka!
www.liwslust.se
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Kämpa på, bra med stegmål..jag har också 10.000 steg som mål men nu när jag är föräldraledig är det svårare att komma upp i steg..på jobbet är det massor av spring hit och dit hela tiden så det blir ca 15.000 steg per arbetspass..känner mig lite lat nu..
nouw.com/stegsamlaren
Elina,
Bra jobbat hittills! Man får lite bakslag ibland men det är bara att ta nya tag och man lär sig vad man ska och inte ska göra. Blir kul att få följa din viktresa
detkaosvikallarvardag.com
Det är skönt när man kan ta sina steg, det gillar jag verkligen. Bara det där med att röra på sig. Tycker det känns perfekt nu när jag har hund så man verkligen kommer ut på många promenader. Kul också att viktnedgången är som du vill ha den.
www.saramadeleine.se
Kamilla,
Skönt att det går i rätt håll med vågen och att du får in dina steg varje dag. Ha en fin tisdag
kamillaskamera.com/
misslindhe
misslindhe,
Kämpa på och ge inte upp!!
Jag har också mål med 10000 steg om dagen, nu börjar det gå bättre, börjar gå mer och bara ute mer 🥰
nouw.com/misslindhe
Lexochlogan
Lexochlogan,
Det är en nedgång i alla fall, tycker du skall vara supernöjd. har mål att gå ner här med 10
totalt men kommer liksom inte igång, men skall verkligen försöka och du inspirerar alltid ♥️
nouw.com/lexochlogan
Marie,
Heja heja det går framåt, bra kämpat =D
sweetwordsbymirre.com
jessica,
men va roligt med lit besök,det förstår jag du ser framemot ❤
nouw.com/jessiekaos
Hannas krypin,
Grymt att det går åt rätt håll! Det kände jag också när jag jobbade och samtidigt körde keto att planeringen verkligen är a och o för att man ska lyckas. Vad skönt att bara jobba 1 dag den här veckan! Njut av dina lediga dagar!
hannafialotta.blogg.se