Fortfarande inspirerad av maten på Madeira och tar med mig det hem. Dagens lunch blev bara 3 SP och det tack vare potatisen. En bit torsk tillagad i ugnen, till det serverades mängder med grönsaker både färska och frysta och till sist lite potatis. Slipper paltkoman, och är galet mätt. Varför äta mängder med sås egentligen då detta är så mycket godare?

Har egentligen bara följt programmet i en vecka men känner att det är något som passar mig perfekt. Följer inget slaviskt, men har en tanke på att dela upp måltiderna med 8*3 SP vet att det blir en för mycket, men det gör ingenting. Ofta äter jag mindre än mina 8 till något mål och man får ju ta med sig ett par SP över till bunuspointsen. Så bra om man sparar till en större fest eller något. Någon mer som läser min blogg som går på det? Hur tänker ni? Vad är rätt eller fel enligt er?

Även om jag har ett sunt tänk runt omkring det så kan det finnas saker som är ännu bättre än det jag gör. Gick ner så bra sist, och motivationen står på samma nivå. Hade en väldigt avslappnad inställning till det, och det fungerade. Njöt av varenda bit jag åt, och har nog aldrig ätit så mycket goda praliner och druckit så mycket bubbel som under 2014. Det avslappnande sättet vill jag ha med mig nu också. Det var aldrig jobbigt, och det gav resultat.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Sofijah
,

Blev rätt sugen när jag såg bilden på maten! 😅

nouw.com/sofijah
Madelena
,

Enkelt, bra och passar de flesta.

nouw.com/madelena
eswensson
,

Gott det ser ut! 😊🌸

nouw.com/eswensson
Madelena
,

Väldigt gott, och då jag går på viktväktarna igen så passar det mig perfekt.

nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229