Dag4/45

Godmorgon. Får fortsätta dela med mig av min "semester" även om den inte startat ännu. Min tanke var ju hela juni, juli och augusti, men riktigt så blev det inte. Har varken haft lust eller energi till det och har inte haft något att skriva om.

Hur var gårdagen då? Vaknade ju och var så galet trött efter att inte ha sovit. Vi hade pratat lite om att träffa yngsta dottern med familj för att gå och titta på dinosaurieutställningen som dom har på heden i Göteborg. Så blev det och den lilla familjen mötte upp oss utanför. Mer om den kommer ikväll.

Efteråt blev det en tur till espressohouse för fika innan vi delade på oss. Vi gick in till nordstan en sväng, men jag kände att jag bara ville hem.

Vi har börjat titta på en italiensk serie om kommissarie Montalbano. Nu har den serien ett par år på nacken och de avsnitten vi har tittat på är ca 20 år gamla och det märks på alla sätt. Tänk vad utvecklingen har gått framåt bara under 2000 talet. Helt otroligt egentligen.

Tycker den är sådär lagom bra. Absolut ingen action, inga blodbad osv utan mer finurlig. Trots att han verkar vara en skitstövel så kan man inte låta bli att tycka om honom.

Inte så spännande dag, men ibland blir det så.


kramar Madde

Gillar